Amstelveen

Amstelveen – Meander 587

Meander 587

€ 375.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
77 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

Compleet gerenoveerd en goed onderhouden 3-kamerappartement in één van de hoge torens van de Meander (IV) op steenworp afstand van station Amstelveen en het luxe overdekte winkelcentrum Het Stadshart! Het betreft een type appartement van ca. 77m² welke is gelegen op de vierde verdieping wat…

Compleet gerenoveerd en goed onderhouden 3-kamerappartement in één van de hoge torens van de Meander (IV) op steenworp afstand van station Amstelveen en het luxe overdekte winkelcentrum Het Stadshart! Het betreft een type appartement van ca. 77m² welke is gelegen op de vierde verdieping wat uiteraard zorgt voor een prachtig uitzicht over de omgeving!

In 2013 is werkelijk het hele appartement op grondige wijze onder handen genomen. Bij de verbouwing is gebruik gemaakt van luxe en hoogwaardige materialen. Het appartement is door de praktische indeling en de locatie perfect als belegging. Meander IV is net complex met een serieuze VvE wat direct te merken is bij de hoofdentree van het gebouw.

Indeling appartement: hal met toegang tot het separaat toilet en kast met wasmachineaansluiting en boiler. Living aan de rechterzijde (oost) met een eetgedeelte. Via de woonkamer loopt u zo het prettige balkon (O) op. Grenzend aan de living bevindt zich een ruime slaapkamer. De moderne witte keuken met hardstenen werkblad, is voorzien van diverse hedendaagse apparatuur, waaronder een vijf-pits gasfornuis. De keuken bevindt zich aan de achterzijde en is een dichte keuken, ruim genoeg voor het plaatsen van een gezellige kleine (ontbijt)tafel.

De tweede slaapkamer bevindt zich net als de keuken aan de achterzijde van het appartement en is eveneens ruim te noemen. De naastgelegen sfeervolle badkamer is voorzien van een ligbad en een extra breed wastafelmeubel.

Het appartement is gelegen in de tweede hoge toren in hartje centrum van Amstelveen aan het Meander park, nabij het Amstelveen overdekte luxe winkelcentrum “Het Stadshart”, openbaar vervoer (tramlijn 5 naar Amsterdam CS en diverse buslijnen), de schouwburg en diverse restaurants. “De Poel” en het “Amsterdamse Bos” zijn op enkele fietsminuten afstand gelegen. Kortom een zeer centrale ligging en perfect gelegen t.o.v. Amsterdam.

OVERIGE BIJZONDERHEDEN:
– VvE via Rappange VvE Beheer; vve.beheer@rappange.com
– VvE bestaat uit 40 appartementen en 7 garages
– Servicekosten ca. € 240,00 (exclusief voorschot stookkosten ca. € 45,00)
– MJOP aanwezig
– HH reglement aanwezig
– De kosten van een eerste parkeervergunning zijn ca. € 40,00 PER JAAR en tweede parkeervergunning ca € 80,00 PER JAAR (zie voor meer info www.amstelveen.nl/parkeren)

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens