Amstelveen

Amstelveen – Molenweg 34

Molenweg 34

€ 1.350.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
179 m2
|
AANTAL KAMERS:
7
Share

Molenweg 34, 1182 CL Amstelveen Wonen op een prachtige locatie in de geliefde en kindvriendelijke wijk Elsrijk – staat dit fantastische jaren ’30 hoekhuis (ca. 179m² (GO) en 263 m² (BVO) verdeeld over drie etages). Het riante familiehuis is o.a. voorzien van een ruime garage/berging…

Molenweg 34, 1182 CL Amstelveen

Wonen op een prachtige locatie in de geliefde en kindvriendelijke wijk Elsrijk - staat dit fantastische jaren ’30 hoekhuis (ca. 179m² (GO) en 263 m² (BVO) verdeeld over drie etages). Het riante familiehuis is o.a. voorzien van een ruime garage/berging met oprit, voortuin en royale, brede en zeer diepe zonnige achtertuin.

Locatie & bereikbaarheid:

Het huis ligt op loopafstand van het Amsterdamse Bos, tussen drie parken (het Broerse-, het Thijsen- en het Braakpark), en om de hoek van diverse winkels en scholen voor lager, middelbaar en internationaal onderwijs. Het overdekte, luxe winkelcentrum Stadshart en het Oude Dorp van Amstelveen met zijn gezellige restaurants en cafés liggen op nog geen 5 minuten fietsen. Schiphol, de Zuidas, alsmede het Centrum van Amsterdam liggen in de directe omgeving. Binnen een paar minuten is men bij de uitvalswegen. De aanwezigheid van diverse bushaltes richting winkels en Amsterdam Centrum, de aanwezigheid van tram- en metro en de Schiphollijn zorgen voor een goede bereikbaarheid.

Indeling:

Begane grond:
Entree. Centrale ruime hal, een toilet voorzien van fontein en doorgang naar ruime woonkamer. Voorzijde: erker met zonnige zithoek en eetkamer. Achterzijde: zithoek met tussenverdieping en doorloop naar tuin/eetkamer met entree naar wijnkelder en met een directe aansluiting op de dichte keuken. Mede door de hoge plafonds en vele ramen/openslaande deuren aan achterzijde is het een zeer lichte woning.

Eerste etage:
Ruime overloop die toegang biedt tot alle vertrekken. Aan de rustige achterzijde met vrij uitzicht over de tuinen, ligt de royale master bedroom met half open was/kleedhoek en entree naar ruime berging. Twee ruime slaapkamers aan de voorzijde. De badkamer is voorzien van een wastafel, ligbad en toilet.

Tweede etage:
Aan voorzijde een gezellige slaapkamer met wastafelmeubel. Tevens is er een ruime berging aan de achterzijde.

Tuin & oprit:
Voor- en achtertuin zijn zeer fraai aangelegd met prachtige beplanting. Achtertuin: bijzondere brede en diepe achtertuin voorzien van een schuur en houtopslag.

Bijzonderheden:
- Riant familiehuis, 179 m² GO;
- Metrage conform NEN2580;
- Bijzonder ruime zonnige tuin;
- Gelegen op eigen grond, geen erfpacht (kadastraal 2 percelen);
- 4 courante slaapkamers en 1 badkamers
- Eigen oprit voor o.a 2 auto’s;
- Vrij parkeren in de straat.
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens