Amstelveen

Amstelveen – Mr. G. Groen van Prinstererlaan 37

Mr. G. Groen van Prinstererlaan 37

€ 600.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
107 m2
|
AANTAL KAMERS:
4
Share

Mr. Groen van Prinstererlaan 37, 1181 TN Amstelveen Op een prachtige locatie in Amstelveen-Elsrijk bieden wij deze heerlijke woning (107 m²) aan. Dit maisonnette appartement is verdeeld over twee verdiepingen, beschikt over twee balkons, drie slaapkamers en twee badkamers. De locatie is werkelijk perfect met…

Mr. Groen van Prinstererlaan 37, 1181 TN Amstelveen
Op een prachtige locatie in Amstelveen-Elsrijk bieden wij deze heerlijke woning (107 m²) aan. Dit maisonnette appartement is verdeeld over twee verdiepingen, beschikt over twee balkons, drie slaapkamers en twee badkamers. De locatie is werkelijk perfect met zowel het groene Amsterdamse Bos als het bruisende Stadshart op een steenworp afstand gelegen.

Bereikbaarheid
Het appartement is gelegen op een prachtige locatie in Amstelveen-Elsrijk, op loopafstand van winkelcentrum "Het Stadshart". Hier treft u tal van winkel- en horecagelegenheden, de schouwburg, bioscoop, bibliotheek en het Cobra Museum. Diverse uitvalswegen naar o.a. Schiphol en Amsterdam zijn goed bereikbaar. Ook per openbaar vervoer is de woning perfect gelegen met meerdere tram- en bushaltes op een steenworp afstand gelegen. Voor recreatie kunt u terecht in het Amsterdamse Bos. De woning ligt in een kinderrijke buurt en kinderopvang en diverse basisscholen liggen op loopafstand, evenals een kinderweide met kinderbadje en verschillende speeltuintjes.

Indeling

Gemeenschappelijk entree.

Eerste verdieping
Entree biedt u toegang tot de ruime woonkamer, gelegen aan de voorzijde van de woning. Grote raampartijen voorzien deze ruimte van bijzonder veel lichtinval en middels openslaande deuren heeft u toegang tot het ruime en zonnige balkon. Ook heeft u vanuit de woonkamer toegang tot de slaapkamer met badkamer en-suite voorzien van ligbad met douche en wastafel met meubel. Het toilet treft u separaat. Aan de achterzijde is de open keuken gesitueerd met aangrenzend het eetkamer gedeelte. De keuken is o.a. voorzien van een vaatwasser, koelkast, vriezer, 5-pits gasfornuis en oven. Vanuit de keuken heeft u tevens toegang tot het tweede balkon, gelegen aan de achterzijde.

Tweede verdieping
Middels een open houten trap in de woonkamer bereikt u de tweede verdieping. Hier treft u twee goed bemeten slaapkamers, beiden met ingebouwde kastenwanden. De badkamer is centraal gelegen en voorzien van een inloopdouche, wastafel met meubel en de benodigde aansluitingen voor een wasmachine en droger. Ook hier treft u het toilet separaat.

Bijzonderheden
- Appartementsrecht van ca. 107 m² (NEN 2580 raport aanwezig)
- Twee balkons
- Drie slaapkamers
- Twee badkamers
- Berging op de begane grond
- Toplocatie in Elsrijk op loopafstand van het Stadshart
- Parkeren voor de deur met vergunning
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens