Amstelveen

Amstelveen – Noorddammerlaan 29

Noorddammerlaan 29

€ 1.950.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
334 m2
|
AANTAL KAMERS:
14
Share

Noorddammerlaan 29, 1185 XZ Amstelveen Zelfstandig gebouw (ca. 333 m²) op een karakteristieke locatie aan de Noorddammerlaan met een onherroepelijke omgevingsvergunning voor het omzetten naar een woonhuis. Zowel aan de voor- als achterzijde is het gebouw vrijwel volledig voorzien van grote raampartijen die het pand…

Noorddammerlaan 29, 1185 XZ Amstelveen

Zelfstandig gebouw (ca. 333 m²) op een karakteristieke locatie aan de Noorddammerlaan met een onherroepelijke omgevingsvergunning voor het omzetten naar een woonhuis. Zowel aan de voor- als achterzijde is het gebouw vrijwel volledig voorzien van grote raampartijen die het pand van veel licht en sfeer voorzien. Het gebouw is gesitueerd op een prachtige locatie, centraal gelegen nabij het centrum van Amstelveen en veenplas 'De Poel'.

LOCATIE
Het pand is gelegen nabij diverse openbaar vervoersverbindingen. Tevens treft u op loopafstand de Albert Heijn aan de Maalderij en de Van der Hooplaan met een divers aanbod aan winkels. Ook het Stadshart Amstelveen met al haar voorzieningen waaronder de Bijenkorf, het Cobra Museum en de diverse horeca met terrassen is binnen handbereik.

WONEN
De locatie en uitstraling van het gebouw lenen zich ook uitstekend om te kunnen wonen. Het ruime perceel met uitstekende zon ligging (op het zuiden) past goed in de al bestaande lintbebouwing van de Noorddammerlaan. Er is reeds een omgevingsvergunning verleend door de gemeente voor het omzetten van het pand naar woonruimte. Deze vergunning is bij ons kantoor op te vragen.

OPPERVLAKTE
De totale oppervlakte van het object bedraagt ca. 332,8 m² n.v.o. verdeeld over vier bouwlagen.

BEREIKBAARHEID
Het object is centraal en nabij één van de belangrijkste verkeersaders gelegen, waardoor een goede bereikbaarheid ten opzichte van Amstelveen Stadshart, Amsterdam en Luchthaven Schiphol is gewaarborgd. Via de A9 met verbindingen naar de A1, A2 en A4 is een goede bereikbaarheid van alle grote steden in de Randstad. Diverse buslijnen (bus 171, 357 en 358) bevinden zich op loopafstand.
PARKEREN
Parkeren is mogelijk op eigen terrein wat ruimte biedt voor circa tien personenauto's. Daarnaast is een laadpaal t.b.v. een elektrische auto en een fietsenstalling aanwezig.

BIJZONDERHEDEN
- Oppervlakte bedraagt 332,8 m² (NEN 2580 meetrapport aanwezig)
- Onherroepelijke omgevingsvergunning verleend voor omzetting naar woonhuis
- Bestemming woonruimte
- Gemeente: Amstelveen, Sectie: O, Nummers: 2135 (777 m²) en 2136 (19 m²) Plaatselijk bekend: Noorddammerlaan 29 te Amstelveen
- Het object wordt leeg en vrij van huur opgeleverd
- Het object is gelegen op eigen grond
- De verkoop is op basis Model Ring Amsterdam
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens