Amstelveen

Amstelveen – Rembrandtweg 485

Rembrandtweg 485

€ 400.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
82 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

LET OP! DIT BETREFT EEN BELEGGINGSOBJECT. HET APPARTEMENT IS VERHUURD VOOR ONBEPAALDE TIJD. Dit moderne en lichte appartement beschikt over twee slaapkamers en is gelegen in het gezellige Amstelveen. Omgeving: Dit appartement ligt erg centraal. Binnen no time kunt u zich door middel van het…

LET OP! DIT BETREFT EEN BELEGGINGSOBJECT. HET APPARTEMENT IS VERHUURD VOOR ONBEPAALDE TIJD.

Dit moderne en lichte appartement beschikt over twee slaapkamers en is gelegen in het gezellige Amstelveen.

Omgeving:
Dit appartement ligt erg centraal. Binnen no time kunt u zich door middel van het openbaar vervoer of de auto (via de uitvalswegen) in hartje Amsterdam bevinden. Ook zijn er diverse scholen, kinderdagverblijven, winkels, restaurants, sportgelegenheden en speciaal zaken in de nabije omgeving. Winkels zoals onder andere de Jumbo en een slager bevinden zich onder het appartementencomplex.
Ook het Amsterdamse Bos is nabij het appartement. Hier kunt u terecht voor een leuke wandeling of fietstocht. Bent u een water liefhebber? Dan kunt u naar De Poel in Amstelveen.

Het complex heeft een gemeenschappelijke entree met een bellentableau, brievenbussen, het trappenhuis, de lift en de bergingen.

Indeling:
Begane grond
Via de entree, met meterkast, bereikt u de hal. De hal geeft u toegang tot de keuken, de eetkamer, het toilet met fonteintje, de badkamer, de lichte woonkamer en de twee slaapkamers. De keuken dateert uit 2011 en is voorzien van een 5-pits gasfornuis, oven, vaatwasser, koel-vries combinatie, een afzuigschouw en een magnetron. De badkamer is uitgerust met een inloopdouche, wastafel de benodigde aansluiting voor een wasmachine en de boiler. De twee slaapkamers hebben beide toegang tot het balkon. Deze is gelegen op het oosten is tevens uitgestrekt over de gehele breedte van het appartement.

Bijzonderheden:
- Verhuurd voor € 1.800,- per maand incl voorschot stookkosten
- Modern en licht 3-kamer appartement in Amstelveen
- Balkon is uitgestrekt over de gehele breedte van het appartement
- Laminaatvloer
- Box aanwezig
- Het gehele appartement is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas
- De servicekosten bedragen €278,- per maand inclusief een voorschot van stookkosten van €100,-
- Oplevering in overleg

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens