Amstelveen

Amstelveen – Sint Philipsland 25*

Sint Philipsland 25*

€ 1.650,- P.M.
|
OPPERVLAKTE:
79 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

***BESCHIKBAAR PER 5 OKTOBER*** Sint Phillipsland 25, 1181 JH Amstelveen Goed ingedeeld 3-kamer appartement van ca. 79 m2 met ruim balkon over de hele breedte aan de achterzijde. Locatie/bereikbaarheid: Het appartement is ideaal gelegen in de geliefde woonwijk Elsrijk, op korte afstand van Stadshart Amstelveen…

***BESCHIKBAAR PER 5 OKTOBER***

Sint Phillipsland 25, 1181 JH Amstelveen

Goed ingedeeld 3-kamer appartement van ca. 79 m2 met ruim balkon over de hele breedte aan de achterzijde.

Locatie/bereikbaarheid:
Het appartement is ideaal gelegen in de geliefde woonwijk Elsrijk, op korte afstand van Stadshart Amstelveen en de Rembrandtweg waar u tal van winkels, restaurants en het Cobra Museum treft. Het appartement is goed bereikbaar met het openbaar vervoer waaronder tramlijn 5 en sneltram 51. Tevens is de halte voor o.a. buslijnen Amsterdam Centrum en de Zuidas goed bereikbaar. Twee basisscholen zijn op loopafstand. De British School, Amstelveen International School en diverse uitvalswegen (A9, A10 en A2) zijn nabij gelegen. Voor recreatie bent u binnen een aantal minuten in het Amsterdamse Bos.

Indeling:
Op de begane grond treft u de gemeenschappelijke hoofdentree met lift naar alle verdiepingen en hier is tevens de berging gelegen van ca. 6 m2.

Eerste verdieping:
Entree. Aan de linker voorzijde de dichte keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Aan de rechter voorzijde de eerste goede ruime slaapkamer. Hal die toegang biedt naar de badkamer die is voorzien van een ligbad met douche, wastafel en wasmachine aansluiting. Tweede ruime slaapkamer aan de achterzijde met toegang tot het balkon. Woon/eetkamer tevens met toegang tot het balkon.

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht van ca. 79 m2 (NEN 2580 meetrapport aanwezig)
– Berging gelegen op de begane grond van het complex.
– Balkon over de hele breedte van het appartement aan de achterzijde.
– Lift aanwezig.
– Exclusief, gas, water, elektra, tv en internet.
– Exclusief € 70,- stookkosten per maand.
– Woning is volledig gemeubileerd.

Reageren

Persoonsgegevens

Adresgegevens

Contactgegevens