Amstelveen

Amstelveen – Spoorlaan 17

Spoorlaan 17

€ 750.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
111 m2
|
AANTAL KAMERS:
5
Share

Spoorlaan 17, 1182 BL Amstelveen Op loopafstand van het Amsterdamse Bos in de kindvriendelijke wijk Elsrijk, tussen drie parken (het Broerse-, het Thijsen- en het Braakpark), en om de hoek van diverse winkels en scholen voor lager, middelbaar en internationaal onderwijs, staat dit fantastische jaren…

Spoorlaan 17, 1182 BL Amstelveen

Op loopafstand van het Amsterdamse Bos in de kindvriendelijke wijk Elsrijk, tussen drie parken (het Broerse-, het Thijsen- en het Braakpark), en om de hoek van diverse winkels en scholen voor lager, middelbaar en internationaal onderwijs, staat dit fantastische jaren ’50 familiehuis (ca. 111m² verdeeld over drie etages). Het fijne familiehuis is o.a. voorzien van een voortuin en royale, brede en zeer diepe zonnige achtertuin.

Locatie & bereikbaarheid:
Het overdekte, luxe winkelcentrum Stadshart en het Oude Dorp van Amstelveen met zijn gezellige restaurants en cafés liggen op nog geen 5 minuten fietsen. Schiphol, de Zuidas, alsmede het Centrum van Amsterdam liggen in de directe omgeving. Binnen een paar minuten is men bij de uitvalswegen. De aanwezigheid van diverse bushaltes richting winkels en Amsterdam Centrum, de aanwezigheid van tram- en metro en de Schiphollijn zorgen voor een goede bereikbaarheid.

Indeling:
Via de ruime voortuin bereikt u de entree van de woning. De hal met tochtportaal, separaat toilet en trapkast verleent toegang tot de woonkamer. De woonkamer biedt prettig uitzicht op sierwater. De open keuken bevindt zich aan de achterzijde en heeft een schuifdeur naar de royale achtertuin met schuur en achterom.

Eerste etage:
Overloop die toegang biedt tot alle vertrekken. Aan de rustige achterzijde met vrij uitzicht over de tuinen, ligt de royale master bedroom. Een ruime slaapkamers en zijkamer (kleedkamer) aan de voorzijde. De badkamer is voorzien van een wastafel, ligbad, douche en toilet.

Tweede etage:
Overloop met aansluiting voor wasmachine en droger en zeer ruime slaapkamer.

Tuin & oprit:
Voor- en achtertuin zijn zeer fraai aangelegd.

Bijzonderheden:
- Familiehuis, 111 m² GO;
- Metrage conform NEN2580;
- Bijzonder ruime zonnige tuin;
- 3 courante slaapkamers, kleedkamer en 1 badkamer
- Vrij parkeren in de straat.
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens