Amsterdam

Amsterdam – Admiraal De Ruijterweg 109-1

Admiraal De Ruijterweg 109-1

€ 750.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
96 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

Admiraal de Ruijterweg 109-1, 1056EV Amsterdam Op een toplocatie in de gezellige Amsterdamse Baarsjes gelegen appartement (ca. 96m²) op de eerste verdieping met een heerlijk terras (ca. 12m²) op het zonnige Zuidwesten. Het appartement heeft twee slaapkamers en is gelegen op eigen grond. Bereikbaarheid: Het…

Admiraal de Ruijterweg 109-1, 1056EV Amsterdam

Op een toplocatie in de gezellige Amsterdamse Baarsjes gelegen appartement (ca. 96m²) op de eerste verdieping met een heerlijk terras (ca. 12m²) op het zonnige Zuidwesten. Het appartement heeft twee slaapkamers en is gelegen op eigen grond.

Bereikbaarheid:
Het appartement ligt op het eerste stuk van de Admiraal de Ruijterweg, in het verlengde van de De Clercqstraat. Dit gedeelte is eenrichtingsverkeer waardoor er weinig verkeer voor de deur rijdt. De ligging is dichtbij het centrum en op steenworp afstand van veel winkels, supermarkten, de Ten Katemarkt, De Hallen en sportvoorzieningen. Veel denkbare stadse faciliteiten gelegen op loopafstand zoals winkels, kroegjes (Frits, The French Café, Bar Baarsch), veel leuke koffietentjes (Stach, White Label Coffee, Fort Negen, Terrasmus) en hippe leuke restaurantjes (Bar Kauffman, Frida, Zurich, Edel, Faam, De neef van Fred, Volare of Cook). Dagelijkse boodschappen kunt u doen in de Jan van Galenstraat, de Jan Evertsenstraat of de De Clercqstraat. Ook aan parken geen gebrek. Zowel het Erasmus-, Rembrandt- als het Vondelpark bevinden zich binnen enkele minuten lopen of fietsen. De locatie is bijzonder goed bereikbaar. Op de fiets bent u in ongeveer 5 minuten in het centrum. Haltes van het openbaar vervoer liggen letterlijk op steenworp afstand en met de auto bent u binnen vijf minuten op de ring A10.

Indeling
Gemeenschappelijke entree vanaf de begane grond, breed trappenhuis naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping
Entree, hal met toegang tot alle vertrekken. Middels authentieke dubbele deuren tot aan het plafond is er toegang tot de riante woonkamer met aan de voorzijde grote recent vernieuwde kozijnen met zicht op de straat. Hier is tevens de toegang tot de eerste slaapkamer. De woonkamer biedt aan de achterzijde wederom via prachtige dubbele deuren toegang tot de gezellige woonkeuken in de uitbouw. Vanuit de woonkeuken is er toegang tot het heerlijke terras waar vanaf de lunch tot in de avond van de zon is te genieten. Dit terras is recent geheel gerenoveerd. De ruime masterbedroom is tevens aan de achterzijde gelegen en heeft toegang tot een charmant balkon aan de achterzijde. De badkamer is bereikbaar vanaf de hal, is recent gerenoveerd en beschikt over een ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en vloerverwarming. Het toilet is apart bereikbaar vanaf de hal. Het gehele appartement is voorzien van een fraaie eikenhouten vloer en bijzonder veel authentieke details waaronder veel glas-in-lood.

Admiraal de Ruijter:
Michiel Adriaanszoon de Ruyter (1607-1676), de vermaarde admiraal van Holland en West-Friesland; geboren in Vlissingen. In Amsterdam woonde hij op de tegenwoordige Prins Hendrikkade. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden
- Appartementsrecht van ca. 96m² (NEN2580)
- Twee slaapkamers
- Zonnig terras van 12m² direct aan de woonkeuken gelegen op het zonnige Zuidwesten
- Energielabel B
- Appartement verkeerd in uitstekende staat
- Toplocatie midden in de Amsterdamse Baarsjes
- Gelegen aan een deel van de straat met eenrichtingsverkeer
- Gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht!
- VVE bestaande uit 4 appartementsrechten
- €65,83 servicekosten per maand, MJOP is aanwezig
- Parkeren via het vergunningsstelsel
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens