Amsterdam

Amsterdam – Afroditekade 150+ PP

Afroditekade 150+ PP

€ 750.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
110 m2
|
AANTAL KAMERS:
4
Share

Afroditekade 150, 1076 DZ Amsterdam Een zeer ruim en licht appartement (ca. 110m²) gelegen in het in 2008 opgeleverde nieuwbouw complex, “ZuidKwartier”. Vanuit het appartement heeft men aan de voorzijde een schitterend uitzicht over de Stadiongracht en aan de achterzijde een vrij uitzicht over de…

Afroditekade 150, 1076 DZ Amsterdam

Een zeer ruim en licht appartement (ca. 110m²) gelegen in het in 2008 opgeleverde nieuwbouw complex, “ZuidKwartier”. Vanuit het appartement heeft men aan de voorzijde een schitterend uitzicht over de Stadiongracht en aan de achterzijde een vrij uitzicht over de gemeenschappelijke binnentuin die onderdeel uitmaakt van het appartementencomplex. Verder bevindt zich in het complex een lift, een berging en een parkeergarage in de onderbouw. Separaat is de parkeerplaats te koop.

Locatie/bereikbaarheid:
De Afroditekade is een rustige en autovrije kade met een fietspad en brede groenstrook aan het water. Het appartement maakt deel uit van een in 2008 opgeleverd nieuwbouwproject gelegen in het nieuwe woongebied “Olympisch Kwartier”, Oud-Zuid. Op loopafstand bevinden zich gezellige restaurants, buurtwinkels en een supermarkt. Het Amsterdamse Bos, Vondelpark en het Olympisch Stadion zijn dichtbij en bieden vele sport- en recreatiemogelijkheden. Daarnaast zijn er diverse scholen in de directe omgeving, o.a. Britse en Internationale school. Het openbaar vervoer bevindt zich op loopafstand, er rijden diverse bus- en tramlijnen door de Amstelveenseweg en Stadionweg, ook de ring A10 (s108) is binnen handbereik. Kortom, een gezellige locatie met alle voorzieningen in de buurt.

Indeling:

Begane grond:
Ruime entree met lift, trappenhuis en toegang tot de binnentuin.

Tweede verdieping:
Eigen entree op de tweede verdieping. Gang met toegang tot alle vertrekken. Ruime woon-/eetkamer met open keuken gelegen aan de voorzijde met een schitterend uitzicht op het water langs de Afroditekade. Tevens is hier ook de mogelijkheid tot het creëren van een derde slaapkamer. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals koelkast, inductiekookplaat en vaatwasser. Tevens bevindt zich naast de keuken een ruimte met aansluitingen voor wasmachine en droger.
Vanuit de gang heeft u toegang tot het separate toilet met fontein. De badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche en wastafel. Beide slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van het appartement. Vanuit de gang én vanuit de grootste slaapkamer heeft u toegang tot het balkon, welke een fraai uitzicht geeft op de besloten binnentuin. Het balkon van ca. 10m² is gelegen op het zuidwesten.

Onderbouw:
In de afgesloten parkeergarage onder het complex bevinden zich een ruime berging en eigen parkeerplaats. Deze parkeerplaats is separaat te koop voor €60.000,-.

Afroditekade:
Figuur uit de Griekse mythologie. Godin van de liefde, de vruchtbaarheid en de schoonhuis. De equivalent in de Romeinse mythologie is Venus (Bron: Stadsatlas Amsterdam).

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht van ca. 110m² (NEN-2580 meetrapport aanwezig)
- Separaat parkeerplaats te koop €60.000,-
- Gelegen op erfpacht. AB 2000. Tijdvak afgekocht tot en met 31-01-2056.
- Overstap eeuwigdurende erfpacht vastgelegd bij notaris. Jaarcanon per 01-02-2056: €2.256,61 exclusief inflatie.
- Nieuwbouwcomplex uit 2008
- Grote VvE, professioneel beheerd
- VvE beschikt over MJOP
- Service kosten appartement: €193,00 per maand
- Parkeerplaats in de onderbouw
- Service kosten parkeerplaats: €38,20 per maand
- Energielabel A+
- Uitzicht op het water
- Balkon van ca. 10m²
- Gemeenschappelijke binnentuin
- Geheel voorzien van HR++ glas
- Verwarming middels stadsverwarming
- Mechanische ventilatie
- Berging in onderbouw van ca. 3m²
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens