Amsterdam

Amsterdam – Albert Cuypstraat 103-3

Albert Cuypstraat 103-3

€ 400.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
52 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

Albert Cuypstraat 103-3, 1072CR Amsterdam Op de gezellige Albert Cuyp bieden wij dit sfeervolle tweekamerappartement (ca. 52m²) aan! Het appartement is voorzien van één ruime slaapkamer, een gezellige woonkeuken en een groot balkon aan de achterzijde! Ligging en bereikbaarheid De Pijp kenmerkt zich als een…

Albert Cuypstraat 103-3, 1072CR Amsterdam
Op de gezellige Albert Cuyp bieden wij dit sfeervolle tweekamerappartement (ca. 52m²) aan! Het appartement is voorzien van één ruime slaapkamer, een gezellige woonkeuken en een groot balkon aan de achterzijde!

Ligging en bereikbaarheid
De Pijp kenmerkt zich als een jonge en levendige buurt met een charmante bouwstijl. Veel vertier is er te vinden in de talloze (eet)cafés en restaurants. De Albert Cuypmarkt die 6 dagen per week is te bezoeken, is uiteraard sfeerbepalend. Naast al de gezelligheid en het vertier is de Pijp ook nog eens goed bereikbaar met het openbaar vervoer (o.a. diverse trams en de Noord Zuid-lijn op steenworp afstand), de fiets en de auto.

Indeling
Entree van het appartement op de derde verdieping. Hal met toegang tot alle vertrekken. De woonkamer aan de voorzijde is erg licht dankzij drie ramen op het zuiden. Aan de achterzijde bevindt zich de ruime woonkeuken die voorzien is van diverse inbouwapparatuur en daarnaast praktische inbouwkasten heeft met onder andere de wasmachineaansluiting. De ruime slaapkamer is tevens aan de achterzijde gelegen, zowel de slaapkamer als de keuken hebben toegang tot het brede balkon. Vanaf de hal is de badkamer bereikbaar voorzien van rainshower met handdouche en een wastafel. Separaat toilet bereikbaar vanaf de hal.

Albert Cuypstraat:
Landschap- en portretschilder (1620-1691). De straat is aangelegd na demping van de Zaagmolensloot. Tot in de tweede helft van de negentiende eeuw stond hier een aantal houtzaagmolens. In 2005 bestond de Albert Cuypmarkt die in deze straat wordt gehouden, 100 jaar.
(Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
-Appartementsrecht, 52m2 gebruiksoppervlakte (NEN2580)
- Één ruime slaapkamer, eenvoudig een tweede kamer te creëren
- Gelegen op eigen grond!
- Energielabel C
- Gezonde VVE, professioneel beheer
- Maandelijkse servicekosten €116,22
- Heerlijke locatie in het hart van de Pijp
- Fundering in 2006 hersteld
- Oplevering uiterlijk 31 december 2023
- Parkeren via vergunningsstelsel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens