Amsterdam

Amsterdam – Albert Cuypstraat 103-4V

Albert Cuypstraat 103-4V

€ 275.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
26 m2
|
AANTAL KAMERS:
1
Share

Albert Cuypstraat 103-4v, 1072 CR Amsterdam Op een super locatie in de het hart van de bruisende Pijp bieden wij dit recent gerenoveerde studioappartement van ca. 26m² aan. Ligging en bereikbaarheid De Pijp kenmerkt zich als een jonge en levendige buurt met een charmante bouwstijl….

Albert Cuypstraat 103-4v, 1072 CR Amsterdam
Op een super locatie in de het hart van de bruisende Pijp bieden wij dit recent gerenoveerde studioappartement van ca. 26m² aan.

Ligging en bereikbaarheid
De Pijp kenmerkt zich als een jonge en levendige buurt met een charmante bouwstijl. Veel vertier is er te vinden in de talloze (eet)cafés en restaurants. De Albert Cuypmarkt die 6 dagen per week is te bezoeken, is uiteraard sfeerbepalend. Naast al de gezelligheid en het vertier is de Pijp ook nog eens goed bereikbaar met het openbaar vervoer (diverse tramhaltes en de Noord Zuid-lijn), de fiets en de auto.

Indeling:
Gemeenschappelijke entree en trappenhuis naar de vierde verdieping.

Entree, u komt direct uit in de fraai afgewerkte studio. De studio is voorzien van een zeer nette keuken met alle benodigde inbouwapparatuur en een hoogwaardig afgewerkte badkamer. De studio is volledig gemeubileerd te koop, inclusief fraai ingebouwd opklapbed. De studio is tot slot voorzien van een prachtige houten parketvloer.

Albert Cuypstraat:
Landschap- en portretschilder (1620-1691). De straat is aangelegd na demping van de Zaagmolensloot. Tot in de tweede helft van de negentiende eeuw stond hier een aantal houtzaagmolens. In 2005 bestond de Albert Cuypmarkt die in deze straat wordt gehouden, 100 jaar.
(Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
- Studioappartement (26m²)
- Luxe afwerking
- Wordt verkocht inclusief interieur
- VvE beheerder: VB Real Estate Management B.V.
- Maandelijkse servicekosten €60,49 per maand
- Gelegen op eigen grond
- Bouwjaar 1887, in 2016 grondig gerenoveerd
- Geheel voorzien van dubbele beglazing
- C.V. ketel HR, bouwjaar 2016
- Parkeren via vergunningstelsel (Bron: Cition)
- Oplevering in overleg, kan snel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens