Amsterdam

Amsterdam – Albrecht Durerstraat 40h

Albrecht Durerstraat 40h

€ 4.750,- P.M.
|
OPPERVLAKTE:
154 m2
|
AANTAL KAMERS:
7
Share

HUURPERIODE MAXIMAAL 6 MAANDEN Albrecht Durerstraat 40-HS, 1077 MB Amsterdam In een rustige straat op één van de meest gewilde locaties in Amsterdam Zuid ligt dit heerlijke, lichte appartement van ca. 155m². Dit familiehuis beschikt over maar liefst vier slaapkamers en heeft een riante tuin…

HUURPERIODE MAXIMAAL 6 MAANDEN

Albrecht Durerstraat 40-HS, 1077 MB Amsterdam

In een rustige straat op één van de meest gewilde locaties in Amsterdam Zuid ligt dit heerlijke, lichte appartement van ca. 155m².

Dit familiehuis beschikt over maar liefst vier slaapkamers en heeft een riante tuin op het zuidwesten. Hier kunnen kinderen nog voor de deur spelen en kunt u uw auto altijd kwijt!

Locatie:
Om de hoek, in de Beethovenstraat, bevinden zich veel en leuke winkels, restaurants en koffietentjes en een grote AH. Vele musea, maar ook het Beatrixpark en het Vondelpark liggen in de nabijheid. Er is ook een grote keuze aan scholen: zowel goede lagere als middelbare scholen. Maar ook de British School en de Franse International School openen hun filiaal in september op enkele minuten lopen. Uitstekende bereikbaarheid per auto. Parkeren doet u zo voor de deur. U krijgt hier twee parkeervergunningen en daarvoor is op dit moment geen wachttijd (conform opgave stadstoezicht)! Er zijn ook zeer goede aansluitingen op het openbaar vervoer (tram 5, bus 358 en 612) en ook het NS-station en het WTC is dichtbij. Vanaf hier bent u zo in de stad, op uw werk, op de Zuidas of op Schiphol.

Indeling:
Het benedenhuis bestaat uit een entree op begane grond, ruime hal, gastentoilet, woonkamer en-suite en een open keuken die in verbinding staat met de eetkamer. Vanuit de eetkamer is de tuin via de dubbele openslaande deuren bereikbaar en in de tuin is een ruime berging met aan het huis een bergkast aanwezig.
Trap naar de eerste verdieping: hier liggen de vier slaapkamers. Balkon aan de achterzijde met uitzicht over de tuin; centraal gelegen badkamer voorzien van ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet. Zowel de gehele woonverdieping als de slaapverdieping zijn voorzien van een fraaie, houten vloer. Tot slot is er een kelderruimte (ca. 21m²) waar ook de benodigde aansluitingen voor de wasmachine en droger zijn te vinden.

Bijzonderheden

- Dubbel benedenhuis (ca. 154m²) met vier slaapkamers en een grote kelder
- BESCHIKBAARHEID MAX. 6 MAANDEN
- Riante tuin (ca. 67m²) gelegen op het zonnige zuidwesten
- Midden in de geliefde Beethovenbuurt
- Gemeubileerd
- Veel bergruimte
- 4 slaapkamers
- Oplevering begin september 2021

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens