Amsterdam

Amsterdam – Alexander Boersstraat 12C

Alexander Boersstraat 12C

€ 2.500,- P.M.
|
OPPERVLAKTE:
99 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

Alexander Boersstraat 12C, 1071 KX AMSTERDAM *** per direct beschikbaar *** Zeer comfortabel en royaal bovenhuis met een ruim dakterras gelegen op de tweede en derde verdieping van een kleinschalig en uniek nieuwbouwcomplex in de geliefde Concertgebouwbuurt. Het complex is in 2007 in zijn geheel…

Alexander Boersstraat 12C, 1071 KX AMSTERDAM

*** per direct beschikbaar ***
Zeer comfortabel en royaal bovenhuis met een ruim dakterras gelegen op de tweede en derde verdieping van een kleinschalig en uniek nieuwbouwcomplex in de geliefde Concertgebouwbuurt. Het complex is in 2007 in zijn geheel nieuw gebouwd, en met zeer grote zorg ontworpen waarbij gebruik is gemaakt van luxe materialen. Het appartement is uitstekend onderhouden. In de onderbouw bevindt zich een ruime berging.

Locatie/bereikbaarheid:
Het Museumkwartier in stadsdeel Oud-Zuid te Amsterdam is een unieke omgeving waar alle aspecten die Amsterdam zo bijzonder maken bijeen komen. Al vanuit een ver verleden staat het Museumkwartier synoniem aan klasse en aan rustig wonen. Een locatie waar wonen uniek is. De binnenstad van Amsterdam is op loopafstand gelegen. De ringweg en de Zuidas bevinden zich om de hoek. Kortom: de bereikbaarheid is uitstekend.

Indeling:
Statige entree vanaf de straat met hardstenen trapopgang. Net gemeenschappelijk trappenhuis.

Tweede verdieping:
Entree. Hal met toegang tot alle vertrekken. Master bedroom met vijf grote ramen gelegen aan de voorzijde. De tweede slaapkamer is aan de achterzijde gelegen. Luxe badkamer voorzien van ligbad, toilet, inloopdouche, dubbele wastafel en toilet.

Derde verdieping:
Zeer ruime woonkamer voorzien van een eikenhouten vloer. Door de vele raampartijen is het vertrek bijzonder licht. Luxe open keuken met kookeiland voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur waaronder een 5-pitsgasfornuis, oven, magnetron, stoomoven, koelkast, vriezer en afwasmachine. Ruime voorraadkast. Er is thans een separate waskast met de benodigde aansluiting voor de wasmachine en droger in de woonkamer gesitueerd. Middels een vaste trap bereikt u het riante dakterras.

Alexander Boersstraat:
De Alexander Boersstraat is een rustige en statige straat die twee van de prachtigste dingen van onze hoofdstad met elkaar verbindt. Het wereldberoemde Concertgebouw aan de ene kant en het veel bezongen Vondelpark aan de andere kant.

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht 99m²
- Inclusief servicekosten
- Exclusief gas, water, licht, TV en internet
- Appartement is ongemeubileerd
- Heerlijk dakterras van 32m²
- Video intercom op beide verdiepingen
- Houten vloer
- Dubbel glas
- Radiatorombouw
- Berging in de onderbouw
- C.V. ketel (2007) en mechanische ventilatie
- Parkeren via vergunningstelsel
- Per direct beschikbaar

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden. Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens