Amsterdam

Amsterdam – Amstelkade 113HS

Amstelkade 113HS

€ 1.500.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
151 m2
|
AANTAL KAMERS:
5
Share

Amstelkade 113 HS, 1078 AR Amsterdam Prachtig gerenoveerd en ruim (151m²) benedenhuis en tuinhuis op het mooiste stukje van de Amstelkade, precies tussen de rustige Rivierenbuurt en de levendige Pijp. Omgeving en bereikbaarheid: De Amstelkade is een mooie, rustige straat aan het Amstelkanaal. U bevindt…

Amstelkade 113 HS, 1078 AR Amsterdam

Prachtig gerenoveerd en ruim (151m²) benedenhuis en tuinhuis op het mooiste stukje van de Amstelkade, precies tussen de rustige Rivierenbuurt en de levendige Pijp.

Omgeving en bereikbaarheid:

De Amstelkade is een mooie, rustige straat aan het Amstelkanaal. U bevindt zich in de nabijheid van de Rijnstraat, Maasstraat en Scheldestraat met een groot en divers aanbod van winkels en horeca, zoals Tap Zuid, Café aan de Amstel en Café Klasen. Er is ook een groot aanbod van restaurants op loopafstand, waaronder Wijmpje Beukers, Renato’s, Takumi, Yamazato, Serre etc. Voor uw dagelijkse boodschappen is er een Albert Heijn om de hoek maar u kunt ook bij de slager, Poelier Jonker en diverse speciaalzaken terecht, waaronder het bekende Patisserie Tout.
Aan de andere kant van het Amstelkanaal vindt u de hippe buurt de Pijp, bekend om de vele kroegen, restaurants en de beroemde Albert Cuypmarkt.
Voor sportieve activiteiten en ontspanning bent u zo in het Beatrixpark, het Sarphatipark. Op de fiets is de binnenstad van Amsterdam op enkele minuten.
De woning is uitstekend bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Met de auto bent u binnen 10 minuten op de A10 en er zijn voldoende parkeergelegenheden in de buurt. Het openbaar vervoer biedt ook goede mogelijkheden, met diverse tram-en buslijnen in de directe omgeving.

Aan de andere kant van de Amstel vindt u de hippe buurt de Pijp, bekend om de vele kroegen, restaurants en de beroemde Albert Cuypmarkt.
Voor sportieve activiteiten en ontspanning bent u zo in het Beatrixpark of het Sarphatipark. Op de fiets is de binnenstad van Amsterdam op enkele minuten.
De woning is uitstekend bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Met de auto bent u binnen 10 minuten op de A10 en er zijn voldoende parkeergelegenheden in de buurt. Het openbaar vervoer biedt ook goede mogelijkheden, met diverse tram-en buslijnen in de directe omgeving.

Indeling:

Binnenkomst in de ruime hal die toegang geeft tot alle vertrekken, in de hal is een apart toilet. Centraal gelegen is de badkamer voorzien van toilet, dubbele wastafels, douche en een bad. Aan de voorzijde is een goed bemeten slaapkamer gesitueerd. In de woonkamer is er door de grote ramen prachtig natuurlijk licht en kunt u genieten van het groene uitzicht en het Amstelkanaal. De woonkamer beschikt ook over moderne gemakken als een gashaard. Middels de authentieke en-suite deuren met glas in lood komt u in de grote leefkeuken. De moderne keuken is van alle gemakken en inbouwapparatuur voorzien en beschikt over een luxe kookeiland. De tuin kunt u zowel via de openslaande deuren in de grote woonkeuken betreden, als via de openslaande deuren van de twee aan de achterkant gelegen ruime slaapkamers. De fijne riante tuin beschikt over een modern tuinhuis dat ook als werkplek gebruikt kan worden. Middels een schuifpui kunt u de deuren openzetten naar de overkapping, zo verlengt u het leefgedeelte van het tuinhuis. Ook beschikt het tuinhuis over een badkamer met toilet en douche, keukenblok en berging.

Kortom een geweldig familiehuis met tuin, uitzicht op het water, op een toplocatie!

Bijzonderheden:

- Appartementsrecht van ca. 151m² (NEN2580 rapport aanwezig);
- Vloerverwarming door gehele woning behalve badkamer
- Veel bergruimte
- Tuinhuis met voorzieningen
- Energielabel B;
- Vve bestaande uit 4 leden
- Maandelijkse vve kosten €210,10-
- Mogelijkheid sloep voor de deur te leggen
- Eigendom belast met erfpacht.
- Huidige erfpacht € 1.497,23 vijfjaarlijkse aanpassing AB 1994 / tijdvak 31 december 2048
- Overstap eeuwigdurende erfpacht vastgelegd bij notaris. Jaarcanon per 01-1-2049: € 2.491,77 exclusief inflatie.
- Oplevering in overleg
- Parkeren middels vergunningsstelsel. Bron: Parkeren en Verkeer gemeente Amsterdam;

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens