Amsterdam

Amsterdam – Amstelkade 181II

Amstelkade 181II

€ 2.850,- P.M.
|
OPPERVLAKTE:
104 m2
|
AANTAL KAMERS:
4
Share

Wonen aan het water – Amstelkade 181-2 te Amsterdam *** Beschikbaar per 3 oktober *** Zeer licht en charmant appartement (104 m²) met uniek uitzicht over de het water de “Boerenwetering”, balkon op het zuiden op de tweede verdieping gelegen in de bocht van de…

Wonen aan het water - Amstelkade 181-2 te Amsterdam

*** Beschikbaar per 3 oktober ***

Zeer licht en charmant appartement (104 m²) met uniek uitzicht over de het water de “Boerenwetering”, balkon op het zuiden op de tweede verdieping gelegen in de bocht van de Amstelkade t.o. het Apollo hotel (Apollolaan) in een statig en goed onderhouden appartementengebouw op een unieke locatie in Amsterdam Oud Zuid/Rivierenbuurt.

Door dat het appartement gelegen is in de bocht van de Amstelkade, kruising Boerenwetering, Amstelkanaal, Zuider en Noorder Amstelkanaal heeft de woning een uniek vrij uitzicht over het water. Het appartement ademt een uitzonderlijk lichte en zonnige sfeer uit. Met de ruime woonkeuken en de woonkamer en-suite is een zeer royale en aangename leefruimte gecreëerd, waarbij originele details goed bewaard zijn gebleven.

Het appartement is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en door de diverse uitvalswegen. De winkelstraten (Scheldestraat, Beethovenstraat, Ferdinand Bolstraat en Van Baerlestraat), diverse musea (Van Gogh, Stedelijk en Rijksmuseum), maar ook het Concertgebouw en diverse restaurants/cafés in de Pijp, Rivierenbuurt en Oud Zuid en Beatrixpark liggen op loop/fietsafstand van het appartement. Dit gedeelte van Oud Zuid/Rivierenbuurt kenmerkt zich door de ruime, groene opzet en Amsterdamse School architectuur. De buurt beschikt over uitstekende basis- en middelbare scholen.

Indeling:

Opgang, entree, hal met toegang naar de zeer ruime en lichte woonkamer met vrij uitzicht over het water. In de hal een separaat toilet met fontein en toegang tot de badkamer met ligbad en wastafel. Sfeervolle woonkeuken voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur waaronder een gasfornuis, oven, stoomoven, koelkast, vaatwasser en originele buffetkast. Vanaf de keuken bereikt u het balkons middels openslaande deuren. Aan de achterzijde treft u een goed bemeten slaapkamer met openslaande deuren naar het balkon. Aan de voorkant van het appartement is de tweede slaapkamer gesitueerd.

Bijzonderheden:

- Appartement (ca. 104m²) gelegen in Oud Zuid/Rivierenbuurt

- Beschikbaar per 3 oktober 2023

- Niet geschikt voor woningdelers

- Huisdieren zijn niet toegestaan

- Balkon met balkonkast

- HR aanwezig

- 2 goed bemeten slaapkamers

- Twee maanden borg

- Beschikbaar voor bepaalde tijd 24 maanden

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens