Amsterdam

Amsterdam – Amstelveenseweg 1018

Amstelveenseweg 1018

€ 950.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
159 m2
|
AANTAL KAMERS:
6
Share

Amstelveenseweg 1018, 1081JT Amsterdam Aan de rand van het Amsterdamse Bos bieden wij ruime familiehuis (ca. 159m²) met heerlijke achtertuin op het zonnige westen aan. De achtertuin grenst direct aan het Amsterdamse bos en ligt aan het water met de mogelijkheid tot het aanleggen van…

Amstelveenseweg 1018, 1081JT Amsterdam
Aan de rand van het Amsterdamse Bos bieden wij ruime familiehuis (ca. 159m²) met heerlijke achtertuin op het zonnige westen aan. De achtertuin grenst direct aan het Amsterdamse bos en ligt aan het water met de mogelijkheid tot het aanleggen van een steiger. De woning is verdeeld over drie woonlagen en is gelegen op eigen grond. De woning heeft diverse uitbreidingsmogelijkheden en dient gerenoveerd te worden.

Locatie en bereikbaarheid
Het huis wordt vanaf de fraaie achtertuin slechts door de Hoornsloot en een historisch spoorlijntje gescheiden van het Amsterdamse Bos, met haar vele natuur hét stadsbos voor Amsterdammers en mensen uit de omgeving. Hier bevinden zich onder andere een veelheid aan sportfaciliteiten, een jachthaven, speelweiden, een openluchttheater, vijvers, maneges, de Bosbaan, een geitenboerderij, het Wagener stadion en diverse horecagelegenheden. Zowel het centrum van Amsterdam, als het centrum van Amstelveen zijn op fietsafstand gelegen. De Zuidas, winkelcentrum Groot-Gelderlandplein maar ook het treinstation Zuid-WTC met al haar verbindingen bevinden zich op 8 minuten fietsen. Het huis is zeer goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto (afslag S108 van de ringweg A-10, en afslag 5 van A9). De auto parkeert u direct voor de deur, met altijd voldoende parkeergelegenheid. Achter het huis is er een mogelijkheid een bootje aan te leggen waarmee u in directe verbinding bent met de Poel en de Amsterdamse grachten!

Indeling
Begane grond
Entree, tochtportaal. Hal met toegang tot alle vertrekken. Woonkamer met aan de voorzijde de keuken met eethoek. De zitkamer is aan de achterzijde gelegen en beschikt over een sfeervolle open haard. Vanuit de zitkamer is er toegang tot de veranda. Vanaf de veranda is er middels een trap toegang tot de riante achtertuin op het zonnige Westen. De achtertuin is door de Hoornsloot, waar u een bootje zou kunnen aanleggen, gescheiden van het Amsterdamse Bos.

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot alle vertrekken. Aan de achterzijde is de masterbedroom gelegen met fraai uitzicht over de achtertuin en het Amsterdamse bos. Aan de voorzijde zijn de tweede en derde slaapkamer gesitueerd. De badkamer is centraal gelegen en beschikt over een ligbad, douche en wastafel. Separaat toilet bereikbaar vanaf de hal.

Souterrain
Hal met toegang tot alle vertrekken (hoogte onder de balk 1.90m, tussen de balk 2.12m). Aan de voorzijde een grote bergruimte. Centraal een kleine badkamer en een sauna. Aan de achterzijde twee (slaap)kamers.

Mogelijkheid tot uitbreiden woonoppervlakte
Mocht dit wenselijk zijn, is het pand eenvoudig uit te breiden qua oppervlakte door uitbouw aan de achterkant en middels het plaatsen van een dakopbouw. Vergunningen voor soortgelijke verbouwingen aan identieke huizen zijn reeds verstrekt. Verkoper geeft geen garantie voor het verkrijgen voor deze vergunningen.

Amstelveenseweg
Naar het dorp Amstelveen. Vóór 1 januari 1964 heette de gemeente Nieuwer-Amstel. Het gedeelte van de weg langs het Vondelpark tot aan de Overtoom heette voor de verbreding van 1898 Dubbele Buurt.

Bijzonderheden
- Familiehuis van ca. 159m² (106m² GO, 53m² GOOI, NEN2580)
- Vijf (slaap)kamers, eenvoudig uit te breiden naar meer
- Riante achtertuin van ca. 132m² op het zonnige westen aan de Hoornsloot met groen uitzicht op het Amsterdamse bos
- Mogelijkheid tot aanleggen bootje, verbinding met de Poel en Amsterdam
- Direct grenzend aan het Amsterdamse Bos met al haar faciliteiten
- Gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht!
- Ouderdoms-, asbest- en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Parkeren via het vergunningsstelsel
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens