Amsterdam

Amsterdam – Amstelveenseweg 703

Amstelveenseweg 703

€ 895.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
143 m2
|
AANTAL KAMERS:
7
Share

Amstelveenseweg 703, 1081 JE Amsterdam Aan de rand van het Amsterdamse Bos, het prachtige Gijsbrecht van Aemstelpark als uw achtertuin en nabij de Zuidas, ligt dit heerlijke ruime en moderne herenhuis (ca. 143m2). De woning beschikt over een royale garage en eigen parkeerplaats. Modern wonen…

Amstelveenseweg 703, 1081 JE Amsterdam

Aan de rand van het Amsterdamse Bos, het prachtige Gijsbrecht van Aemstelpark als uw achtertuin en nabij de Zuidas, ligt dit heerlijke ruime en moderne herenhuis (ca. 143m2). De woning beschikt over een royale garage en eigen parkeerplaats. Modern wonen in een groene omgeving.

Locatie/Bereikbaarheid:
De woning ligt dichtbij het kloppende hart van de stad, in het midden van het groen. Op een steenworp afstand van de ingang naar de Bosbaan met Sauna Spa Zuiver, Amstelpark Tennisclub, diverse hockeyclubs, restaurant “De veranda” en Grand Café “De Bosbaan”. Scholen, de universiteit, het VUmc, Amsterdam Centrum, Amstelveen en uitvalswegen (ring A-10/A-4) zijn makkelijk en snel bereikbaar, en met 10 á 15 minuten fietsen bent u in het Vondelpark. Er zijn diverse tram- en busverbindingen in de directe omgeving en op slechts enkele fietsminuten ligt Station Zuid/WTC en ook Station RAI. De ring A10 is twee minuten rijden en Schiphol tien minuten.
Indeling:

Begane grond:
Entree. Tochtportaal met separaat toilet inclusief fontein. De woonkamer is heerlijk ruim en licht. Middels schuifdeuren bereikt u het balkon op het zuiden met vrij uitzicht op het Aemstelpark.
De luxe keuken (Bulthaup) is uitgerust met high-end inbouwapparatuur van Gaggenau (5-pits gasfornuis, koelkast, afzonderlijke vriezer, stoomoven, combi oven), Quooker en inbouwspots.

Eerste verdieping:
Middels een interne trap van blauwstaal bereikt u de eerste verdieping waar u een heerlijke extra living treft. De badkamer is voorzien van dubbele wastafel, ligbad, inloopdouche en mechanische ventilatie. Aan de achterzijde bevinden zich twee goed ingedeelde slaapkamers.

Tweede verdieping:
Met interne trap bereikt u de overloop die uitstekend als wasruimte dient. Een deur biedt toegang tot het zonnige dakterras waar u kunt genieten van het weidse en groene uitzicht. Tevens is het terras voorzien van een gashaard met lavasteentjes en sierhout. Over de hele eerste en tweede verdieping ligt een prachtige gietvloer.

Souterrain:
Naast een royale garage, die deels voorzien is van vloerverwarming, biedt het souterrain twee goeie slaapkamers. Voor de garage is een privé parkeerplaats gesitueerd die zich op een rustige binnenplaats bevindt. Op de begane grond en gedeeltelijk op de deze vloer ligt een karakteristieke houten vloer.

Amstelveenseweg:
Dorp. Vóór 1 januari 1964 heette de gemeente Nieuwer-Amstel. Het gedeelte van de weg langs het Vondelpark tot aan de Overtoom heette voor de verbreding van 1998 Dubbele Buurt. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
– Oppervlakte van ca. 143m2 (NEN2580 meetrapport aanwezig)
– Eigen parkeerplaats
– Afgekochte erfpacht tot 31 mei 2047 (aanvraag ingediend)
– Luxe keuken met Gaggenau inbouwapparatuur
– Groene en bosrijke omgeving
– Bouwjaar 1998
– Parkeren via vergunningstelsel (bron: Gemeente Amsterdam)
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Reageren

Persoonsgegevens

Adresgegevens

Contactgegevens