Amsterdam

Amsterdam – Amstelveenseweg 745

Amstelveenseweg 745

€ 975.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
162 m2
|
AANTAL KAMERS:
7
Share

Amstelveenseweg 745, 1081JE Amsterdam Een praktisch ingedeeld en goed geïsoleerd familiehuis (ca. 162m²) uit 1998 op een heerlijke locatie aan de voet van het Amsterdamse Bos! Dit woonhuis met voortuin, achterom met inpandige garage die ook is om te bouwen naar een slaapkamer is gelegen…

Amstelveenseweg 745, 1081JE Amsterdam
Een praktisch ingedeeld en goed geïsoleerd familiehuis (ca. 162m²) uit 1998 op een heerlijke locatie aan de voet van het Amsterdamse Bos! Dit woonhuis met voortuin, achterom met inpandige garage die ook is om te bouwen naar een slaapkamer is gelegen op erfpachtgrond waarbij de verkoper de canon eeuwigdurend heeft afgekocht. De verkopers zijn al verhuisd dus het huis is per direct beschikbaar!

INDELING
Via de voortuin met trapje bereikt men de entree waar de ruime hal, voorzien van meterkast, toilet met fontein en toegang tot de woonkamer. Riante en vooral erg lichte woonkamer door de glazen schuifpui aan de achterzijde. Deze pui geeft toegang tot een heerlijk balkon. De open keuken aan de voorzijde beschikt over alle benodigde inbouwapparatuur. Vanaf de hal is er toegang tot de begane grond/souterrain met twee ruime slaapkamers en de inpandige garage. Deze is te gebruiken als parkeerplaats, berging maar is ook eenvoudig om te toveren tot een extra slaapkamer of thuiswerkplek.

Via het trappenhuis is er toegang tot de bovenste verdieping. Deze verdieping beschikt over drie slaapkamers en een riante badkamer voorzien van luxe douchecabine met regendouche, wastafel en toilet. Vanaf de overloop is er toegang tot de opbouw met ruimte voor een werkplek en de aansluitingen voor de wasmachine en droger. Hier is tevens toegang tot het riante zonovergoten dakterras met heerlijk uitzicht over de tennisbanen van TV Buitenveldert.

Vanuit voornoemde hal biedt een tussendeur toegang tot een extra hal met garderobekast en de trap naar bovengelegen verdiepingen en ondergelegen kelder.

De eerste verdieping biedt een royale leefverdieping bestaande uit een prettige zit- en werkkamer aan de voorzijde en een ruime woonkeuken aan de achterzijde. De keuken heeft een L-opstelling en is grotendeels voorzien van inbouwapparatuur.

LIGGING & BEREIKBAARHEID
De Amstelveenseweg ligt op een steenworp afstand van het Olympisch Stadion, het Stadionplein en het VU Medisch Centrum en grenst nagenoeg aan het Amsterdamse Bos. Zowel het Stadionplein als het aangrenzende Amsterdam-Zuid bieden een keur aan alle denkbare faciliteiten; goed aangeschreven scholen en kinderopvang, openbaar vervoer van/naar Amsterdam en Amstelveen e.v. en diverse medische- en sportfaciliteiten. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht op het recent vernieuwde Stadionplein, Gelderlandplein, exclusief winkelen kunt u in winkelcentrum Stadshart Amstelveen of aan de Beethovenstraat. Voorts ligt de woning nabij zakendistrict Zuidas, de hoofdkantoren van ING en KPMG, de Vrije Universiteit Amsterdam, Golfclub Amsterdam International en divese hockeyvelden. Uitstekend bereikbaar: Schiphol en Station Amsterdam Zuid (met trein-, tram-, en metroverbindingen) liggen vlakbij en de zuidelijke ringweg A10 en de A9 bevinden zich beide op nog geen vijf minuten rijden, waarmee ook de A2 en A4 zo bereikt zijn.

PARKEREN
Op de openbare weg geldt betaald parkeren (van 09.00 tot 19.00 uur) m.u.v. het weekend en parkeren middels een vergunning systeem. Volgens informatie van de website van gemeente Amsterdam is er geen wachtlijst voor een parkeervergunning. Daarnaast is er de mogelijkheid om één auto in de inpandige garage te parkeren.

BIJZONDERHEDEN
- Familiehuis, GO ca. 162m² NEN2580 (inclusief garage)
- Riant dakterras van bijna 40m² met fraai uitzicht over de tennisbanen van TV Buitenveldert
- 5 slaapkamers
- Inpandige garage met diverse mogelijkheden (garage, berging, slaapkamer of werkkamer)
- Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht!
- Bouwjaar 1998, energielabel A
- Superlocatie in Amsterdam Buitenveldert
- Op loopafstand van het Amsterdamse bos
- Oplevering kan snel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens