Amsterdam

Amsterdam – Anthonie van Dijckstraat 13H

Anthonie van Dijckstraat 13H

€ 1.295.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
126 m2
|
AANTAL KAMERS:
4
Share

Zeer licht en bijzonder goed verbouwde begane grond woning (ca. 126 m² NEN2580 rapport aanwezig) met hoge plafonds en een heerlijke tuin op het zuiden. De jaren 30 woning is geheel gelijkvloers met drie slaapkamers, een open keuken en een eigen entree. Gelegen in Oud-Zuid,…

Zeer licht en bijzonder goed verbouwde begane grond woning (ca. 126 m² NEN2580 rapport aanwezig) met hoge plafonds en een heerlijke tuin op het zuiden. De jaren 30 woning is geheel gelijkvloers met drie slaapkamers, een open keuken en een eigen entree. Gelegen in Oud-Zuid, om de hoek van de populaire Beethovenstraat.

Locatie/Bereikbaarheid:
Het appartement is gelegen in een rustige en kindvriendelijke buurt nabij de Beethovenstraat. Op loopafstand treft u diverse supermarkten, winkels, lunchrooms en restaurants. Elke vrijdag is er een biologische markt op de Minervalaan. Het winkelcentrum Gelderlandplein is binnen enkele minuten bereikbaar, maar ook het Stadionplein en het Museumplein liggen op een korte afstand van de woning. Verder is er veel groen in de buurt met onder meer het Beatrixpark en het Vondelpark.
In de directe omgeving bevinden zich meerdere lagere en middelbare scholen, waaronder ook de British School, een aantal kinderdagverblijven en verschillende sportvoorzieningen.
Aansluitingen van tram, bus, metro (Noord-Zuidlijn Station RAI) en trein (Station Zuid WTC) treft u vlakbij. Parkeren geschiedt door middel van een vergunningensysteem, op de openbare weg is het betaald parkeren.

Indeling:

Begane grond:

Eigen entree.
Middels een ruim tochtportaal met een traditionele marmeren wand betegeling bereikt u de ruime centrale hal die alle vertrekken met elkaar verbindt. Via de glas in lood schuifdeuren bereikt u de woonkamer met aan de voorzijde een luxe open keuken. De gezellige woonkeuken is voorzien van een spoeleiland en daarnaast diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, koelkast, vriezer, inductie kookplaat, combi/oven magnetron, Quooker kraan en een wijnkoelkast. Vanuit de achterzijde van de woonkamer bereikt u middels een bijna drie meter hoge schuifdeur de riante tuin (ca.46 m²), gelegen op het zuiden. Tevens is de tuin ook middels de twee (slaap)kamers te bereiken. Aan de achterzijde van de tuin bevindt zich een moderne externe houten berging.
De master bedroom met mooie en praktische inbouwkasten is gesitueerd aan de voorzijde. Aan de achterzijde bevinden zich de overige twee slaapkamers. Beide badkamers zijn vanuit de centrale hal te bereiken. Een badkamer voorzien van een ligbad, wastafel met meubel en een toilet. De andere badkamer voorzien van een riante inloopdouche, wastafel met meubel en toilet. Tot slot, een separate was- en stookruimte voorzien van de benodigde aansluitingen voor een wasmachine en droger te bereiken vanuit de hal.

Het gehele appartement is uitgerust met een fraaie houten vloer.

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht van ca. 126m² (NEN2580 rapport aanwezig)
- Eigen entree
- Tuin van ca. 46 m² op het zuiden
- Moderne externe berging
- Drie slaapkamers
- Twee badkamers
- Plafondhoogte van meer dan drie meter
- Maandelijkse servicekosten € 105,-
- Recht van erfpacht. AB 1994. Tijdvak voortdurende erfpacht afgekocht tot en met 31 januari 2056.
- Overstap eeuwigdurende erfpacht (AB 2016) vastgelegd bij notaris op 11-07-2022. Jaarcanon per 01-02-2056: €3.081,48 exclusief inflatie.
- Beschermd stadsgezicht
- Parkeren middels vergunningsstelsel. Bron: Parkeren en Verkeer gemeente Amsterdam
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens