Amsterdam

Amsterdam – Arent Janszoon Ernststraat 141A

Arent Janszoon Ernststraat 141A

€ 995.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
165 m2
|
AANTAL KAMERS:
4
Share

Arent Janszoon Ernststraat 141A, 1083 GS Amsterdam Heerlijk ruim appartement (ca. 165m²), gelegen op de zesde verdieping met indrukwekkend uitzicht. De woning beschikt over drie slaapkamers, een sfeervolle living, een riant balkon en een bijzonder ruime berging in de onderbouw van het appartementencomplex. Het is…

Arent Janszoon Ernststraat 141A, 1083 GS Amsterdam
Heerlijk ruim appartement (ca. 165m²), gelegen op de zesde verdieping met indrukwekkend uitzicht. De woning beschikt over drie slaapkamers, een sfeervolle living, een riant balkon en een bijzonder ruime berging in de onderbouw van het appartementencomplex. Het is heerlijk wonen aan de Arent Janszoon Ernststraat in Buitenveldert met alle voorzieningen nabij gelegen en binnen enkele minuten bent u per fiets of openbaar vervoer in het centrum van Amsterdam!

Bereikbaarheid
Het appartement maakt deel uit van een grootschalig appartementencomplex gelegen aan de Arent Janszoon Ernststaat in Buitenveldert. Het appartementencomplex is gelegen naast het Amstelpark en op loopafstand van het winkelcentrum Groot Gelderlandplein. Hier kunt u terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen en een divers aanbod aan horeca- en winkelgelegenheden. Voor sport en recreatie kunt u terecht in het nabij gelegen Amsterdamse Bos. Diverse scholen (waaronder een recent geopende internationale school) en sportvoorzieningen zijn in de omgeving te vinden. De bereikbaarheid is uitstekend, diverse tram- en bushaltes zijn op een steenworp afstand gelegen. Tevens bereikt u lopend of per fiets binnen enkele minuten Station Zuid/WTC, Station Rai, de Noord-Zuid lijn en de Zuid-As. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de ringweg A10. Parkeren geschiedt middels het vergunningensysteem, momenteel zonder wachtlijst voor twee vergunningen.

Indeling
Verzorgde gemeenschappelijk entree met een in 2021 nieuw geïnstalleerde lift.

Zesde verdieping
Entree. Ruime hal met separaat toilet en garderobe kasten biedt u toegang tot alle vertrekken. Direct bij binnenkomst, de wasruimte met de benodigde aansluitingen voor een wasmachine en droger en voldoende opbergruimte. Vanuit dit vertrek heeft u toegang tot de gemeenschappelijke galerij. Dubbele glazen deuren verlenen u vanuit de hal toegang tot de living. Hier treft u de ruime en lichte woonkamer met een sfeervolle elektrische haard en indrukwekkend uitzicht. Via het eetkamer gedeelte bereikt u de gezellige woonkeuken. Deze is voorzien van een keukeneiland met een bargedeelte, koelkast, vriezer, 6-pits inductie kookplaat, vaatwasser, bordenwarmer, combi oven/magnetron, oven, wijnklimaatkast en twee spoelbakken. Vanuit zowel de keuken als de eetkamer heeft u toegang tot het riante balkon, gesitueerd over de gehele breedte van het appartement. De gunstige ligging op het zuiden zorgt ervoor dat u op dit balkon tot de late uurtjes van de zon kunt genieten.

Via de hal bereikt u de goed bemeten logeer-/werkkamer met een uitklapbaar bed, inloopkast en een badkamer en-suite voorzien van een douche, wastafel met meubel en toilet. Deze ruimte is ontworpen als een op zichzelf staande unit voor bijvoorbeeld een au pair. De master bedroom is naast deze kamer gesitueerd en beschikt tevens over een ruime walk-in closet en ingebouwde kasten. Vanuit zowel de master bedroom als vanuit de logeer-/werkkamer heeft u toegang tot het balkon. De derde (ruime) slaapkamer is aan de andere zijde van het appartement gelegen. De badkamer is centraal gelegen en bereikbaar vanuit de hal. Deze is voorzien van een ligbad, wastafel met meubel en een ruime inloopdouche.

Een ruime berging van 16m² is in de onderbouw gesitueerd.

Bijzonderheden
- Appartementsrecht van ca. 165m² (NEN 2580 rapport aanwezig) (Bruto Vloeroppervlakte woning: ca. 181m²)
- Drie slaapkamers
- Ruime berging in de onderbouw van 13m²
- Riant balkon over de gehele breedte, gelegen op het zuiden
- Lift aanwezig
- Erfpacht is vooruitbetaald tot 2091
- Grote, gezonde en actieve VVE, professioneel beheer
- Maandelijkse servicekosten €454,- inclusief stookkosten
- Parkeren via het vergunningsstelsel, momenteel geen wachtlijst voor twee plekken
- Oplevering in overleg, kan snel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens