Amsterdam

Amsterdam – Argonautenstraat 74-1

Argonautenstraat 74-1

€ 475.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
58 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

Argonautenstraat 74 1, 1076 KT Amsterdam Licht en sfeervol 2-kamer appartement van ca. 58 m2 op een fantastische locatie in de Stadionbuurt. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van een statig pand uit 1930 en beschikt over een fijn balkon van ca. 6…

Argonautenstraat 74 1, 1076 KT Amsterdam
Licht en sfeervol 2-kamer appartement van ca. 58 m2 op een fantastische locatie in de Stadionbuurt. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van een statig pand uit 1930 en beschikt over een fijn balkon van ca. 6 m2. De erfpacht is eeuwigdurend afgekocht!

Locatie
Het appartement is gelegen in een rustig stukje van Amsterdam Zuid, tussen de Stadionweg en de Stadionkade. Nabij het WTC, NS Station Zuid, het Olympisch Stadion en de Beethovenstraat. De bakker, slager, groenteman, slijter, Albert Heijn en diverse horecagelegenheden zijn op steenworp afstand gelegen. Ook vindt u hier de bekende specialiteitenwinkels van L’Amuse, Le Fournil en Marqt. Liefhebbers van bootjes kunnen aanmeren aan de nabij gelegen Stadionkade. Tevens zijn er diverse sportparken in de directe omgeving, onder andere het Amsterdamse Bos.
Voldoende openbaarvervoersmogelijkheden op loopafstand (diverse tram- en bushaltes en NS station Zuid/W.T.C.). Uitvalsweg S108 voor de ring A10 ligt in de directe nabijheid. Schiphol bereikt u binnen 10 minuten met de auto of het openbaar vervoer.

Indeling
Gezamenlijk trappenhuis dat slechts met 1 buur wordt gedeeld.

Entree op de eerste verdieping. De hal biedt toegang tot alle vertrekken. Het woonkamergedeelte treft u aan de voorzijde van het appartement en is voorzien van een sfeervolle schouw en erker. Aan de achterzijde bevindt zich de goed bemeten slaapkamer en ook dit vertrek is voorzien van een sfeervolle schouw en biedt middels openslaande deuren toegang tot het balkon. Ook de keuken is aan de achterzijde gesitueerd en beschikt over diverse inbouwapparatuur zoals een koel/vriescombinatie, vaatwasser, 5-pitsgasfornuis met afzuigsysteem en veel bergruimte. Ook de keuken biedt toegang tot het balkon, gelegen op het noorden. De badkamer is centraal gelegen en beschikt over een douche, wastafel, toilet en de aansluitingen voor de wasmachine en droger.

Bijzonderheden
- Woonoppervlakte: 58,30 m2 (NEN-2580 certificaat aanwezig);
- Nu 1 slaapkamer, eenvoudig een 2e te realiseren;
- Erfpacht eeuwigdurend afgekocht;
- Energielabel B;
- Heerlijk balkon (ca. 6 m2);
- Professioneel beheerde VvE (Delair Vastgoed Beheer B.V.), servicekosten € 154,44 per maand;
- MJOP aanwezig;
- Verkoper heeft het verkochte zelf nooit bewoond;
- Ouderdomsclausule van toepassing;
- Oplevering in overleg, kan snel.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens