Amsterdam

Amsterdam – Argonautenstraat 82-2

Argonautenstraat 82-2

€ 595.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
73 m2
|
AANTAL KAMERS:
4
Share

Argonautenstraat 82-2, 1076KV Amsterdam In het populaire Amsterdam Zuid bieden wij dit heerlijke appartement (ca. 73m²) aan! De woning is gelegen op de tweede verdieping, is verdeeld over twee etages en beschikt over twee slaapkamers, een ruime living en een heerlijk balkon en dakterras! Het…

Argonautenstraat 82-2, 1076KV Amsterdam

In het populaire Amsterdam Zuid bieden wij dit heerlijke appartement (ca. 73m²) aan! De woning is gelegen op de tweede verdieping, is verdeeld over twee etages en beschikt over twee slaapkamers, een ruime living en een heerlijk balkon en dakterras! Het is heerlijk wonen aan de Argonautenstraat met alle gemakken die de Stadionbuurt te bieden heeft, op een steenworp afstand gelegen!

Bereikbaarheid

Het appartement bevindt zich in het rustige en kindvriendelijke gedeelte van Amsterdam Zuid, tussen de Stadionkade en het groene Van Tuyll van Serooskerkenplein. Veel pluspunten van het wonen in deze buurt zijn de Stadionweg, Stadionplein en de Beethovenstraat. Hier treft u onder andere een bakker, slager, groenteman, diverse supermarkten en speciaalzaken waaronder Marqt, Le Fournil en L’Amuse. Gezellige terrassen en restaurants sieren de buurt. In de buurt zijn verschillende goede (inter)nationale scholen te vinden, zoals de tweede Openluchtschool, de tweede Daltonschool, de Willemsparkschool en The British School. Kortom: het is comfortabel wonen in de Stadionbuurt met alles binnen handbereik.
De woning is uitstekend bereikbaar. Er is ruimschoots openbaar vervoer: diverse tram- en bushaltes en station Zuid/WTC bevinden zich op een steenworp afstand van het appartement. Er is thans een directe verbinding tussen station Zuid en Schiphol. Met de auto bereikt u de A10 binnen enkele minuten. Parkeren geschiedt middels vergunningstelsel, op dit moment heeft u de mogelijkheid om twee parkeervergunningen per direct aan te vragen. Bij deze vergunning behoort de mogelijkheid tot parkeren in de parkeergarage onder het Stadionplein.

Indeling

Gemeenschappelijk entree.

Tweede verdieping

Hal met toegang tot alle vertrekken. Aan de achterzijde van de woning treft u de keuken voorzien van vaatwasser, oven, koelkast, vriezer en spoelbak. Via de keuken heeft u toegang tot het ruime balkon. Aangrenzend aan de keuken, de master bedroom met ruime ingebouwde kastenwand. Middels openslaande deuren heeft u via dit vertrek tevens toegang tot het balkon. Centraal gelegen op deze verdieping, de badkamer voorzien van ligbad, douche, wastafel met meubel en toilet. De ruime en lichte woonkamer met eetkamer gedeelte is aan de voorzijde van de woning gesitueerd. Grote raampartijen voorzien deze ruimte van bijzonder veel licht en middels een trap in het woonkamer gedeelte bereikt u de derde verdieping.

Derde verdieping

Een tweede goed bemeten slaapkamer met ingebouwde kastenwand is op de derde verdieping gelegen. Via dit vertrek heeft u tevens toegang tot het zonnige dakterras (ca. 21m²). Op deze verdieping treft u tevens opbergruimte met de benodigde aansluitingen voor een wasmachine en droger.

Bijzonderheden

- Appartementsrecht ca. 73m² (NEN 2580 rapport aanwezig)
- Twee slaapkamers
- Energielabel D
- Ruim balkon en dakterras
- Actieve VvE, professioneel beheerd. Bijdrage € 152,- p/m
- AB 1994 van toepassing, huidige canon € 872,39 ( 1 maart 2020 t/m/ 28 februari 2025)
- Aanvraag overstap gunstige voorwaarde is gedaan
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens