Amsterdam

Amsterdam – Argonautenstraat 9-1

Argonautenstraat 9-1

€ 1.750,- P.M.
|
OPPERVLAKTE:
76 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

WEGENS HET GROTE ANIMO KUNNEN WIJ HELAAS GEEN AFSPRAKEN MEER INPLANNEN. Argonautenstraat 9-1, 1076 KJ Amsterdam Sfeervol appartement (76m²) met speelse indeling met balkon aan de voor- en achterzijde. Het appartement is voorzien van een luxe keuken en badkamer en door het gehele appartement een…

WEGENS HET GROTE ANIMO KUNNEN WIJ HELAAS GEEN AFSPRAKEN MEER INPLANNEN.
Argonautenstraat 9-1, 1076 KJ Amsterdam

Sfeervol appartement (76m²) met speelse indeling met balkon aan de voor- en achterzijde.
Het appartement is voorzien van een luxe keuken en badkamer en door het gehele appartement een fraaie houtenvloer.

Ligging:

Het betreft een rustige, kindervriendelijke buurt met alle voorzieningen. Het appartement is gelegen nabij het Olympisch Stadion en de Zuidas. De Beethovenstraat, de Cornelis Schuytstraat alsmede het Beatrixpark bevinden zich in directe omgeving. Om de hoek zijn meerdere scholen, zo ook de international school. Zeer centraal gelegen t.o.v. het openbaar vervoer en de ring A10 (S108). In dit stadsdeel is het mogelijk per adres zonder wachtlijst twee parkeervergunningen aan te vragen

Indeling:

Entree. Ruime hal die toegang biedt tot alle vertrekken. Zeer royale living aan de voorzijde met breed, smal balkon. Aan achterzijde een luxe keuken, voorzien van oven, magnetron, vriezer, ijskast en gasfornuis. Vanuit de keuken heeft u toegang tot een klein balkon. Twee goede slaapkamers aan de voor- en achterzijde. Fraaie badkamer met inloopdouche en wastafel. Separaat toilet. Ruime kast met wasmachine aansluiting.

Argonautenstraat:
Griekse Zeehelden die op het schip Argo uitvoeren om het Gulden Vlies te halen. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
- Driekamerappartement van ca. 76m² (NEN2580)
- Keurige staat
- Twee slaapkamers
- Exclusief gas, water, licht, tv en internet
- Twee maanden waarborgsom
- CV-installatie
- Beschikbaar per 1 november 2021
- 2 parkeervergunningen per direct beschikbaar

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens