Amsterdam

Amsterdam – Avercampstraat 19

Avercampstraat 19

€ 450.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
60 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

Avercampstraat 19, 1072 RA Amsterdam Midden in de geliefde Pijp bieden wij dit comfortabele appartement (60m²) met balkon en berging te koop aan! De woning is perfect gelegen, praktisch ingedeeld en bijzonder licht. De twee slaapkamers zijn goed bemeten en de woning beschikt over energielabel…

Avercampstraat 19, 1072 RA Amsterdam

Midden in de geliefde Pijp bieden wij dit comfortabele appartement (60m²) met balkon en berging te koop aan! De woning is perfect gelegen, praktisch ingedeeld en bijzonder licht. De twee slaapkamers zijn goed bemeten en de woning beschikt over energielabel C.

Locatie & Bereikbaarheid:
Het appartement is gelegen in één van de bruisendste en populairste buurten van Amsterdam, namelijk de Pijp! Diverse winkels, gezellige cafés en hippe restaurants zijn overal te bekennen in deze levendige omgeving. Op loopafstand bevinden zich de beroemde Albert Cuypmarkt, de Amstel en het Sarphatipark. In de nabije omgeving is het Cornelis Troostplein te vinden, waar u terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen. Bovendien ligt het metrostation station ‘de Pijp’ van de Noord/ Zuidlijn op slechts een paar minuten lopen afstand. Het is comfortabel wonen met alle voorzieningen binnen handbereik!

Indeling:
Gemeenschappelijk trappenhuis met entree op de derde verdieping.

Derde verdieping:
De centrale hal geeft toegang tot alle vertrekken van het appartement. Toegang tot de ruime en lichte open woon-/eetkamer gelegen aan de voorzijde. Centraal in het midden de ruime badkamer met douche, wastafel en de benodigde aansluiting voor de wasmachine en droger. De de eerste slaapkamer is aan de achterzijde gelegen, waar openslaande deuren toegang verschaffen tot het zonnige balkon op het zuiden! De andere slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde. In de gang treft u een separaat toilet met fontein. In de onderbouw treft u een ruime separate berging.

Bijzonderheden:
• Appartementsrecht 59,50m² (NEN2580 rapport aanwezig)
• Fantastisch wonen in de bruisende Pijp
• Erfpacht afgekocht tot 1 december 2050, AB1994
• Ruime externe berging (8m²)
• Heerlijk balkon op het zuiden (6,70m²)
• Servicekosten €147,30 per maand voor het appartement
• Servicekosten €11,02 per maand voor de berging
• Grote VvE; Lutmastraat 20A/38F, Avercampstraat 1/73 en Lizzy Ansinghstraat 45/99
• VvE is professioneel beheerd door MVGM
• Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
• Oplevering in overleg, kan snel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger in-schakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kun-nen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens