Amsterdam

Amsterdam – Backershagen 77

Backershagen 77

€ 725.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
130 m2
|
AANTAL KAMERS:
4
Share

Backershagen 77, 1082 GS Amsterdam Luxe appartement van ca. 130 m² op de 10e woonlaag van een gebouw met 12 verdiepingen in Buitenveldert, een zeer kindvriendelijke wijk in stadsdeel Zuid. In de nabije omgeving van het appartement zijn diverse scholen, winkels, sportaccommodaties en openbaar vervoer…

Backershagen 77, 1082 GS Amsterdam

Luxe appartement van ca. 130 m² op de 10e woonlaag van een gebouw met 12 verdiepingen in Buitenveldert, een zeer kindvriendelijke wijk in stadsdeel Zuid. In de nabije omgeving van het appartement zijn diverse scholen, winkels, sportaccommodaties en openbaar vervoer te vinden. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Ontspannen kan men in het Amstelpark en natuurlijk ook in het Amsterdamse Bos.

Op loopafstand treft u het overdekte winkelcentrum "Groot Gelderlandplein", de Zuid As en de Beethovenbuurt met een variëteit aan winkels en exclusieve boetiekjes, evenals talloze restaurants, openbaar vervoer en diverse uitvalswegen.

Bereikbaarheid:
Het appartement is eenvoudig te bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. Diverse tram- en bushaltes bevinden zich in de nabije omgeving en ook het trein-/metrostation Amsterdam-Zuid/WTC is makkelijk en snel te bereiken. Het complex is tevens uitstekend gelegen ten opzichte van de A10 (afslag 109).

Er is ruim voldoende parkeergelegenheid in de omgeving. Een parkeervergunning is binnen een uur geregeld. De kosten van deze vergunning bedragen EUR 8,00 per maand.
De internationale school is met auto, tram of fiets snel te bereiken.
En er is ook een snelle verbinding met de A9, A2, A10 en A4.

Tramlijn 5 en metrolijn 51 brengen u binnen no time naar het centrum van Amsterdam of luchthaven Schiphol.

Indeling:
Vanuit de ruime, centraal gelegen hal met garderobefaciliteit, opbergkast en deur naar het toilet en badkamer, bereikt u alle vertrekken van het appartement, waaronder 3 ruime slaapkamers, ruime woonkamer waar u kunt genieten van het panoramische uitzicht over de zuidoostkant van de stad. In de moderne keuken vindt u de koel-/vriescombinatie, oven/magnetroncombinatie, 5-pits gaskookstel, vaatwasser. Kortom, een zeer compleet ingerichte keuken. Verder is er een moderne, tot aan het plafond betegelde badkamer met dubbele wasbakken en separate douchecabine en ligbad.

Bijzonderheden:
- Drie zeer goed bemeten slaapkamers
- Berging op de begane grond van ca. 6 m2
- Energielabel A (geldig tot 14-06-2034)
- Eigendom belast met erfpacht.
- Afgekocht t/m 2090
- Overstap eeuwigdurende erfpacht (AB 2016) vastgelegd bij notaris.
- Jaarcanon na 2090 bedraagt € 433,28 exclusief inflatie
- Service kosten € 263,78
- De maandelijkse voorschotstookkosten bedragen € 103,00
- De woning is in 2017 volledig gerenoveerd
- Het aanvragen van twee parkeervergunningen is mogelijk.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de MVA voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens