Amsterdam

Amsterdam – Baden Powellweg 89

Baden Powellweg 89

€ 275.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
93 m2
|
AANTAL KAMERS:
4
Share

Baden Powellweg 89, 1096 LD Amsterdam Woning van ca. 93 m2, verdeeld over twee woonlagen, met balkon en berging in de onderbouw. Een woning met mogelijkheden! Locatie/ bereikbaarheid: De woning ligt in een dynamische buurt met een opleving op sociaal en cultureel gebied. Er zijn…

Baden Powellweg 89, 1096 LD Amsterdam

Woning van ca. 93 m2, verdeeld over twee woonlagen, met balkon en berging in de onderbouw. Een woning met mogelijkheden!

Locatie/ bereikbaarheid:
De woning ligt in een dynamische buurt met een opleving op sociaal en cultureel gebied. Er zijn verschillende voorzieningen te vinden op loopafstand in winkelcentrum “Dukaat” zoals horecagelegenheden, diverse winkels en in de nabije omgeving scholen, uitvalswegen en openbaar vervoer. Goede verbindingen met het openbaar vervoer (tram 1 & 17 naar het CS) zijn ook vlakbij en door de centrale ligging ben je binnen enkele minuten op de A4, A9 en de A10. Rondom het complex is er voldoende parkeergelegenheid.

Indeling

Gemeenschappelijke entree met lift.

Derde verdieping:
Entree met ruime hal en een halfopen keuken. Op de hal is een separaat toilet. Interne trap naar de vierde verdieping. Aan de achterzijde bevindt zich nu de woonkamer met aangrenzend het ruime en zonnige balkon!

Vierde verdieping:
Ruime hal die toegang biedt tot alle vertrekken. In het midden bevindt zich de badkamer die is voorzien van een ligbad met douche, wastafel en toilet. Op deze verdieping liggen ook de drie goed bemeten slaapkamers.

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht van ca. 93 m2 (NEN2580 meetrapport aanwezig)
– Woning dient gerenoveerd te worden en biedt daardoor veel mogelijkheden
– Gezonde en actieve vereniging van eigenaren; maandelijkse servicekosten bedragen € 387,85 (inclusief € 86,67 voorschot voor stookkosten)
– Recht van erfpacht. Tijdvak tot 15 oktober 2037. De canon bedraagt € 107,54 per jaar
– Niet-zelfbewoningclausule, asbestclausule en ouderdomsclausule zijn van toepassing
– Oplevering in overleg, kan per direct.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Reageren

Persoonsgegevens

Adresgegevens

Contactgegevens