Amsterdam

Amsterdam – Baffinstraat 29HS

Baffinstraat 29HS

€ 450.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
56 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

Baffinstraat 29-HS, 1057 SW Amsterdam Gelegen aan een rustige straat in Stadsdeel De Baarsjes bieden wij dit leuke appartement van ca. 56m² aan. De woning beschikt over een ruime tuin. Het appartement is naar eigen smaak in te richten! Locatie/bereikbaarheid: Het appartement is gelegen in…

Baffinstraat 29-HS, 1057 SW Amsterdam

Gelegen aan een rustige straat in Stadsdeel De Baarsjes bieden wij dit leuke appartement van ca. 56m² aan. De woning beschikt over een ruime tuin. Het appartement is naar eigen smaak in te richten!

Locatie/bereikbaarheid:
Het appartement is gelegen in het populaire stadsdeel Amsterdam West (De Baarsjes). De woning ligt in een rustige, groene straat om de hoek van het Columbusplein nabij o.a. Rembrandtpark. De levendige buurt is tegenwoordig ‘hip and happening’, door de vestiging van gezellige koffietentjes, cafés en restaurants zoals Bar Baarsch, Café Goldmund, White Label Coffee en Winehouse Somm. Voor de dagelijkse boodschappen liggen er meerdere supermarkten op enkele minuten lopen. Naast de gezelligheid in de directe omgeving bevinden zich ook De Hallen op enkele fietsminuten met zijn bibliotheek, bioscoop en Indoor Food Market. Binnen 10 minuten fietsen is het centrum van Amsterdam, het Vondelpark of de Jordaan te bereiken.

De woning ligt uitstekend ten opzichte van de openbaar vervoersmogelijkheden ( o.a. tramlijnen 7, 13 en 17 en bus 15 en 18). Trein- en metrostation Lelylaan bevindt zich in de directe nabijheid. Via de S-105 is de Ringweg A10, de A4 en de A2 gemakkelijk te bereiken. Ook parkeren (betaald/vergunning) is in de omgeving goed mogelijk. Een vergunning is binnen afzienbare tijd te verkrijgen.

Indeling:
Begane grond:
Entree. Tochtportaal. Hal met toegang tot alle vertrekken. Een trapkast aan de rechterzijde met daarnaast de meterkast. Aan de voorzijde bevindt zich de woonkamer. Aan de achterzijde twee slaapkamers en een half open keuken. Via alle deze ruimtes heeft u via openslaande deuren en een enkele deur toegang tot de ruime tuin op het zuiden. In de tuin bevindt zich ook een goed bemeten berging.

Baffinstraat:
William Baffin (1584-1622), Engels zeevaarder; ontdekte in 1616 op zoek naar de noordwestelijke doorvaart de naar hem genoemde Baffinsbaai en Baffinsland (Bron: Stadsatlas Amsterdam).

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht van ca. 56m² (NEN2580-meetrapport aanwezig)
- Kleine, actieve VVE
- Maandelijkse bijdrage € 86,25
- Recht van erfpacht. AB 2000. jaarlijkse indexering. De canon bedraagt € 403,61 betreft de periode 1 januari 2023 t/m 31 december 2023. Tijdvak: 01-01-2017 t/m 30-06-2051
- Bijzondere bepaling: medewerking koper m.b.t. wijziging splitsingsakte
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Ouderdomsclausule van toepassing
- Voorbehoud verkoop toestemming verkoper tot tekenen koopakte
- Projectnotaris: Seinstra Van Rooij Notarissen
- Oplevering in overleg
- Parkeren via vergunningstelsel. (Bron Gemeente Amsterdam)

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens