Amsterdam

Amsterdam – Beethovenstraat 109-3

Beethovenstraat 109-3

€ 875.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
115 m2
|
AANTAL KAMERS:
5
Share

Beethovenstraat 109-3, 1077HZ Amsterdam Op een fantastische locatie aan de populaire Beethovenstraat bieden wij dit ruime en lichte appartement (115m²) aan. De woning is gelegen op de derde verdieping en beschikt over een ruime living met toegang tot een breed balkon en vier slaapkamers. Tevens…

Beethovenstraat 109-3, 1077HZ Amsterdam

Op een fantastische locatie aan de populaire Beethovenstraat bieden wij dit ruime en lichte appartement (115m²) aan. De woning is gelegen op de derde verdieping en beschikt over een ruime living met toegang tot een breed balkon en vier slaapkamers. Tevens is er een woningdeelvergunning aanwezig.
Kortom, een ruim en praktisch ingedeeld appartement op een prachtige locatie in Oud-Zuid!

Bereikbaarheid
Het appartement is gelegen nabij de Bernard Zweerskade en dichtbij diverse winkels en restaurants. Tevens ligt het appartement dicht bij het WTC, het Beatrixpark, uitgaansgelegenheden en uitvalswegen. Het appartement is met de auto en per openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Op de Beethovenstraat en de Stadionweg zijn diverse bus- en tramhaltes gesitueerd. Het N.S. Station Zuid/WTC is op vijf minuten loopafstand gelegen.

Indeling

Begane grond

Gemeenschappelijk entree.

Derde verdieping

Entree, hal met separaat toilet biedt toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde van het appartement, drie goed bemeten slaapkamers. Alle kamers zijn voorzien van grote raampartijen die de ruimtes van veel licht voorzien. De living is aan de achterzijde gesitueerd en beschikt over een gezellige open keuken met kookeiland voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, vriezer, vaatwasser, oven en 5-pits gasfornuis. Openslaande deuren verlenen toegang tot het brede balkon (12m²) gelegen op het Oosten. Marmeren details en de massieve eikenhouten vloer geven de living bijzonder veel sfeer. Aangrenzend aan de living, de vierde slaapkamer met tevens toegang tot het balkon middels openslaande deuren. De badkamer treft u centraal gelegen vanuit de hal en beschikt over een inloopdouche, wastafel en de benodigde aansluiting voor een wasmachine.

Bijzonderheden
- Appartementsrecht 115m² (NEN 2580 rapport aanwezig)
- Vier slaapkamers
- Woningdeelvergunning voor 4 personen aanwezig
- Breed balkon aan de achterzijde (12m²)
- Actieve VvE, professioneel beheerd. Bijdrage p/m € 380,05 incl voorschot stookkosten
- Erfpacht: canon afgekocht t/m november 2053. Daarna vastgeklikt met gunstige voorwaarden
- Oplevering in overleg, kan snel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens