Amsterdam

Amsterdam – Beethovenstraat 131-2

Beethovenstraat 131-2

€ 700.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
111 m2
|
AANTAL KAMERS:
5
Share

VERKOOP VINDT PLAATS MIDDELS UITERST VOORSTEL. Indien u interesse heeft in dit appartement dient uw voorstel uiterlijk donderdag 15 december 10.00 uur schriftelijk bij ons binnen te zijn. Beethovenstraat 131-2, 1077 JB Amsterdam Fantastisch hoekappartement (ca. 111m²) met uitzicht op het Beatrixpark. De woning beschikt…

VERKOOP VINDT PLAATS MIDDELS UITERST VOORSTEL. Indien u interesse heeft in dit appartement dient uw voorstel uiterlijk donderdag 15 december 10.00 uur schriftelijk bij ons binnen te zijn.

Beethovenstraat 131-2, 1077 JB Amsterdam

Fantastisch hoekappartement (ca. 111m²) met uitzicht op het Beatrixpark. De woning beschikt over twee slaapkamers, een riante woonkamer en twee balkons. Het is comfortabel wonen in de Beethovenstraat met alle gemakken binnen handbereik!

Locatie & Bereikbaarheid:
Het appartement ligt direct aan het Beatrixpark, een van de mooiste stadsparken van Amsterdam. Het uitzicht is werkelijk prachtig. Het nette complex met parkzicht bevindt zich in Amsterdam Zuid, slechts enkele minuten lopen van de Zuidas. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik: diverse winkels, boetieks, supermarkten en speciaalzaken vindt u bij winkelcentrum Groot-Gelderlandplein, dat binnen een paar minuten te bereiken is. Op de Beethovenstraat en Stadionweg treft u tevens diverse winkels alsmede goede restaurants, lunchzaken, koffiebarretjes en terrassen. Voor sport en recreatie kunt u terecht in het mooie Beatrixpark, dat op loopafstand van het appartement gesitueerd is. Het Vondelpark en het Amstelpark zijn met de fiets snel te bereiken.

De Beethovenstraat is volgens velen niet alleen dé straat van Amsterdam-Zuid; de bereikbaarheid is ook nog een uitstekend, zowel met de auto als het openbaar vervoer. Diverse bus- en tramhaltes (waaronder tramlijn 5 en 24) zijn nabij gelegen. Station Zuid/WTC met een directe verbinding naar Schiphol is zeer snel bereikbaar. Met de auto bereikt u het appartement vanaf de ring A-10 (afrit S108 en S109). Voor de deur en om de hoek, op de Bernard Zweerskade, is nagenoeg altijd parkeerruimte. Er zijn twee parkeervergunningen te verkrijgen, zonder wachtlijst.

Indeling:
Nette gemeenschappelijke entree met lift en trappenhuis op de begane grond. Vanaf de gemeenschappelijke entree heeft u toegang tot de twee ruime bergingen.

Tweede verdieping:
Hal met toegang tot alle vertrekken voorzien van een separaat toilet met fontein en handige inbouwkasten. Keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een gasfornuis, oven, vaatwasser, koel-/vriescombinatie en directe toegang tot het eerste balkon. Aangrenzend een ruime eetkamer die zich uitstekend leent als extra slaapkamer. De riante woonkamer is meer dan 10 meter breed en heftig prachtig uitzicht op het Beatrixpark. Veel raampartijen sieren de woonkamer. Middels een schuifdeur bereikt u het tweede balkon. Centraal in het midden van de woning een goed bemeten slaapkamer.
Aangrenzend de master bedroom met inbouwkast en badkamer en-suite. De badkamer is ruim opgezet en voorzien van een ligbad, dubbele wastafel met meubel, douche en voldoende opbergruimte. De benodigde aansluiting voor de wasmachine en droger is hier thans gesitueerd. De badkamer is toegankelijk van zowel de hal als de master bedroom.
Kortom: comfortabel wonen aan de rand van het park met fantastisch uitzicht, met alle gemakken binnen handbereik!

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht 110,90m² (NEN2580 rapport aanwezig)
- Twee ruime slaapkamers, gemakkelijk een derde te creëren
- Twee externe bergingen op de begane grond (totaal 14,90m²; NEN2580 rapport aanwezig)
- Fantastisch wonen aan de rand van het park
- Riante woonkamer
- Hoekappartement met allure
- Video intercom
- Gezonde en actieve VVE, professioneel beheerd door Rappange
- VVE beschikt over MJOP
- VVE bestaande uit 21 woningen en 5 garages
- Servicekosten €461,55 per maand, inclusief stookkosten
- Balkon aan de voor- en achterzijde
- Eigendom belast met erfpacht; AB 2016
- Erfpacht eeuwigdurend afgekocht vanaf 2030
- Huidig tijdvak loopt van 30 december 2019 t/m 15 augustus 2030, canon €191,94 per jaar
- Oplevering in overleg
- Ouderdomsclausule van toepassing

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens