Amsterdam

Amsterdam – Beethovenstraat 192-2

Beethovenstraat 192-2

€ 850.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
132 m2
|
AANTAL KAMERS:
4
Share

Beethovenstraat 192-2, 1077 JZ Amsterdam. Ruim appartement (ca. 132m²) met zowel aan de voor- als achterzijde een balkon. De woning is gelegen op een schitterende locatie in Amsterdam Zuid in het gebouw de Pentaflat. In het complex bevindt zich een lift en een ruime berging…

Beethovenstraat 192-2, 1077 JZ Amsterdam.

Ruim appartement (ca. 132m²) met zowel aan de voor- als achterzijde een balkon. De woning is gelegen op een schitterende locatie in Amsterdam Zuid in het gebouw de Pentaflat. In het complex bevindt zich een lift en een ruime berging (ca. 14m2) op de begane grond.

Bereikbaarheid:
Het appartement is gelegen aan de Beethovenstraat met tal van winkels, de Apollolaan, het Beatrixpark en in de nabijheid van de Zuidas, het Concertgebouw, de grote musea en het Vondelpark. Diverse goede basis- en middelbare scholen op loop- en fietsafstand. Goed gesitueerd ten opzichte van uitvalswegen. De afritten S108 en S109 zijn binnen enkele minuten met de auto bereikbaar. Voldoende openbaar vervoer mogelijkheden op loopafstand (tram 5 en 24, bus 15 en 65 en NS station Zuid/W.T.C. en RAI). Binnen 10 minuten bent u op Schiphol en met de N-Z lijn binnen 7 minuten het Centraal Station.

Indeling:
Begane grond:
Gemeenschappelijke entree, hal, lift, berging.

Tweede verdieping:
Entree, ruime hal waar alle vertrekken op uitkomen, separaat toilet, grote woonkamer met een heerlijk balkon aan de voorzijde (de voorzijde van het complex kijkt uit op de binnentuin). Dichte keuken met aangrenzend een extra ruimte welke te gebruiken is als bijkeuken met aansluiting voor wasmachine en droger. Masterbedroom aan de achterzijde met inloopkast en werkkamer/tweede slaapkamer aan de voorzijde. Badkamer met inloop douche, wastafel, toilet en bidet.

OPTIONEEL: Logeerkamers:
In de Pentaflat zijn twee logeerkamers met twee bedden, wastafel, douche en toilet en een derde logeerkamer met één bed, wastafel en toilet. De logeerkamers kunnen worden gereserveerd bij de Vereniging van Eigenaren.

Beethovenstraat
Ludwig van Beethoven (770-1827). Duits componist, grootmeester van de instrumentale muziek. Componeerde onder meer 9 symfonieën, 32 pianosonaten, 11 ouvertures en 17 strijkkwartetten. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
- Driekamerappartement met een oppervlakte van ca. 132m² (NEN-2580 meetrapport aanwezig).
- Gelegen op erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam, algemene bepalingen voor voortdurende
erfpacht 2000.
- Canon bedraagt € 258,82 per jaar, tijdvak loopt tot 15-10-2034.
- Aanvraag gedaan om over te stappen naar eeuwigdurende erfpacht.
- Balkon aan voor- en achterzijde.
- Actieve en gezonde vereniging van eigenaren.
- MJOP aanwezig
- Servicekosten bedragen € 494,88,- per maand + € 133,33,- voorschot stookkosten per maand.
- Blokverwarming.
- Ouderdomsclausule en asbestclausule van toepassing.
- Parkeren via vergunningsstelsel (Parkeren en verkeer gemeenten Amsterdam).
- Oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens