Amsterdam

Amsterdam – Beethovenstraat 53-2

Beethovenstraat 53-2

€ 600.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
78 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

BEETHOVENSTRAAT 53-II, 1077 HN AMSTERDAM Op zeer centrale locatie, nabij het Beatrixpark en de Zuid-As, ligt dit fraaie appartement van ca. 78m² met twee slaapkamers. Het appartement beschikt over een balkon en is gelegen op de tweede verdieping. Locatie: De woning is gelegen in de…

BEETHOVENSTRAAT 53-II, 1077 HN AMSTERDAM

Op zeer centrale locatie, nabij het Beatrixpark en de Zuid-As, ligt dit fraaie appartement van ca. 78m² met twee slaapkamers. Het appartement beschikt over een balkon en is gelegen op de tweede verdieping.

Locatie:
De woning is gelegen in de Beethovenstraat in Amsterdam Zuid, tussen de Stadionweg en de Gerrit van der Veenstraat, pal grenzend aan de het Beatrixpark. De Zuid-as bevindt zich op loopafstand. Talloze winkels en horecavoorzieningen bevinden zich op loopafstand. Via de Stadionweg heeft u een snelle verbinding naar de ringweg A10(via afrit S108 of S109) en ook het Openbaar Vervoer is zeer gemakkelijk te bereiken.

Indeling:
Gemeenschappelijke entree, eigen entree op tweede verdieping.

Tweede verdieping
Hal met toegang tot alle vertrekken. Ruime woonkamer aan de voorzijde met luxe open keuken met kookeiland. De keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. De badkamer is centraal gelegen en beschikt over een inloop regendouche, wastafel en wasmachine- & drogeraansluiting. Separaat toilet met fontein bereikbaar vanaf de hal. De twee ruime slaapkamers (12,5m2 en 9,5m2) zijn aan de achterzijde gelegen en bieden allebei toegang tot het balkon.

Beethovenstraat:
Ludwig van Beethoven ( 1770-1827), Duits componist, grootmeester van de instrumentale muziek. Componeerde onder meer 9 symfonieën, 32 pianosonaten, 11 ouvertures en 17 strijkkwartetten.(Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
– Appartement van ca. 78m² (NEN2580) op de tweede verdieping
– Balkon aan de achterzijde
– Twee goede slaapkamers
– Volledig voorzien van dubbelglas
– Fraai afwerkingsniveau
– Erfpacht afgekocht tot 28-02-2053, aanvraag overstap geregeld
– Parkeren via vergunningstelsel
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Reageren

Persoonsgegevens

Adresgegevens

Contactgegevens