Amsterdam

Amsterdam – Beethovenstraat 56-1

Beethovenstraat 56-1

€ 700.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
74 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

Beethovenstraat 56-1 Op de meest gewilde locatie van de geliefde Beethovenstraat in Amsterdam Oud-Zuid bieden wij dit, in 2021 volledig gerenoveerde, heerlijke en praktisch ingedeelde appartement (74m²) met riant terras aan. De woning is gelegen op de eerste verdieping en beschikt over een ruime living,…

Beethovenstraat 56-1
Op de meest gewilde locatie van de geliefde Beethovenstraat in Amsterdam Oud-Zuid bieden wij dit, in 2021 volledig gerenoveerde, heerlijke en praktisch ingedeelde appartement (74m²) met riant terras aan. De woning is gelegen op de eerste verdieping en beschikt over een ruime living, twee slaapkamers en is één van de schaarse woningen met een terras van maar liefst 17 m², gelegen op westen. Tot slot is het bijzonder goed geïsoleerd en heeft het daarom energielabel A! Kortom, heerlijk wonen op een toplocatie!

Bereikbaarheid
Het appartement is gelegen in de populaire Beethovenstraat met een ruim aanbod aan gezellige restaurants en cafés, gerenommeerde kledingzaken, diverse delicatessenwinkels en supermarkten. De Zuidas, het Beatrixpark, het Vondelpark, het Museumplein en de Pijp liggen allemaal op loopafstand. Tevens bevindt u zich binnen twintig minuten fietsen in het centrum van de stad. Daarnaast zijn ook de altijd gemoedelijke Cornelis Schuytstraat, van Baerlestraat én de P.C Hooftstraat nabij gelegen. Hier kunt u ook terecht voor diverse cafés, restaurants, lunchrooms, koffiebarretjes en kledingzaken.

Aan kunst en cultuur geen gebrek in de omgeving, binnen een paar minuten fietst u naar het Museumkwartier waar u verschillende toonaangevende musea treft. Diverse (inter)nationale (basis)scholen bevinden zich op loopafstand. De woning is gunstig gelegen ten opzichte van de diverse openbaar vervoersvoorzieningen (o.a. station Zuid/WTC) en uitvalswegen zoals bijvoorbeeld de ringweg A10. Parkeren geschiedt middels het vergunningensysteem Er is de mogelijkheid voor twee parkeervergunningen, momenteel zonder wachtlijst.

Indeling
Goed onderhouden gemeenschappelijk entree.

Eerste verdieping
Entree. De hal, met opbergmogelijkheden en een berging met de benodigde aansluitingen voor een wasmachine en een droger biedt toegang tot alle vertrekken. De gezellige woonkamer en keuken zijn gelegen aan de achterzijde van de woning . De luxe keuken is voorzien van een koelkast, vriezer, vaatwasser, combi-oven, inductiekookplaat en een spoelbak met Quooker kraan en biedt u middels openslaande deuren toegang tot het riante terras (ca. 17m²) gelegen op het westen. Aan de voorzijde van het appartement, de ruime master bedroom met een kastenwand. Aangrenzend, de riante badkamer uitgerust met een ligbad, douche en wastafel met meubel. Vanuit de badkamer heeft u tevens toegang tot het balkon aan de voorzijde van de woning. Het toilet treft u separaat in de hal. Een tweede goed bemeten slaapkamer is aan de achterzijde gesitueerd.

Bijzonderheden
- Appartementsrecht 74m² (NEN 2580 rapport aanwezig)
- Volledig gerenoveerd in 2021
- Bijzonder goed geïsoleerd, energielabel A!
- Twee slaapkamers
- Alle leidingen en elektra volledig vernieuwd in 2021
- Luxe woonkeuken
- Balkon aan voorzijde en groot terras aan achterzijde (ca. 17m²)
- Voldoende opbergmogelijkheden
- Erfpacht, jaarlijkse canon bedraagt €1567,87, eeuwigdurend tijdvak vastgeklikt voor €2156,72 + indexering
- HR++ Glas aan de voor- en achterzijde van het appartement
- Zonneschermen aanwezig aan de voor- en achterzijde
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens