Amsterdam

Amsterdam – Beethovenstraat 89-2

Beethovenstraat 89-2

€ 2.950,- P.M.
|
OPPERVLAKTE:
122 m2
|
AANTAL KAMERS:
4
Share

Beethovenstraat 89-2, 1077 HS Amsterdam. *** Per direct beschikbaar *** Ruim 4-kamerappartement met een woonoppervlak van ca. 122m² gelegen op de tweede verdieping met een balkon aan de voor en achterzijde in het stijlvolle Amsterdam-Zuid. De buurt biedt u op loopafstand mooie winkelstraten zoals de…

Beethovenstraat 89-2, 1077 HS Amsterdam.

*** Per direct beschikbaar ***

Ruim 4-kamerappartement met een woonoppervlak van ca. 122m² gelegen op de tweede verdieping met een balkon aan de voor en achterzijde in het stijlvolle Amsterdam-Zuid. De buurt biedt u op loopafstand mooie winkelstraten zoals de Beethovenstraat zelf en de Cornelis Schuytstraat en groenvoorzieningen als het Vondelpark en het Beatrixpark.

Bereikbaarheid/locatie:
Op loopafstand treft u een grote diversiteit aan winkels, o.a. de Albert Heijn en delicatessenzaken voor de dagelijkse boodschappen. Ook treft u diverse restaurants en koffiezaken. Het Beatrixpark, de Cornelis Schuytstraat, de Zuidas en het Concertgebouw bevinden zich in de directe omgeving. Uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer met diverse tram- en busverbindingen, Station Zuid WTC bevindt zich in directe omgeving. Binnen 5 minuten bent u met de auto op de Ringweg A10.

Indeling:
Via de gemeenschappelijke entree komt u uit in het trappenhuis die tevens is voorzien van een lift.

Tweede verdieping:
Entree die uitkomt in de hal die toegang biedt tot alle vertrekken. Separaat wc’s op de hal met een extra ruimte voor een wasmachine. Ruime luxe keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur via de keuken bereikt u tevens het balkon. Ruime nieuwe luxe badkamer. Twee zeer ruime slaapkamers gelegen aan de voorzijde. De woonkamer met en-suite deuren beslaat de hele lengte van het appartement. Hier kan gemakkelijk een derde slaapkamer gecreëerd worden.

Beethovenstraat:
Ludwig van Beethoven (1770-1827), Duits componist, grootmeester van de instrumentale muziek. Componeerde onder meer 9 symfonieën, 32 pianosonaten, 11 ouvertures en 17 strijkkwartetten. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht, ca. 122m² (NEN2580-meetrapport aanwezig).
- Riante balkon aan de voor- en achterzijde.
- Nieuwe vloer in de slaapkamers.
- Lift aanwezig in het complex.
- Twee maanden borg (kale huur).
- De huurprijs is exclusief gas, water en elektra.
- Niet geschikt voor studenten en woningdelers.
- Parkeren via vergunningstelsel (Bron: parkeren en verkeer gemeente Amsterdam).
- Per direct beschikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens