Amsterdam

Amsterdam – Beethovenstraat 90-1G

Beethovenstraat 90-1G

€ 795.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
102 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

Beethovenstraat 90-1G, 1077JN Amsterdam Midden in Oud-Zuid bieden wij dit heerlijke appartement (ca. 102m²) aan. De woning is gelegen op de eerste verdieping en beschikt over een riante living, goed bemeten balkon en een ruime slaapkamer. Het is heerlijk wonen aan de populaire Beethovenstraat, met…

Beethovenstraat 90-1G, 1077JN Amsterdam

Midden in Oud-Zuid bieden wij dit heerlijke appartement (ca. 102m²) aan. De woning is gelegen op de eerste verdieping en beschikt over een riante living, goed bemeten balkon en een ruime slaapkamer. Het is heerlijk wonen aan de populaire Beethovenstraat, met alle gemakken die de straat en buurt te bieden hebben op een steenworp afstand gelegen.

Bereikbaarheid

Het appartement is gelegen in de populaire Beethovenstraat met een ruim aanbod aan gezellige restaurants en cafés, gerenommeerde kledingzaken, diverse delicatessenwinkels en supermarkten. De Zuidas, het Beatrixpark, het Vondelpark, het Museumplein en de Pijp liggen allemaal op loopafstand. Tevens bevindt u zich binnen twintig minuten fietsen in het centrum van de stad. Daarnaast zijn ook de altijd gemoedelijke Cornelis Schuytstraat, van Baerlestraat én de P.C Hooftstraat nabij gelegen. Hier kunt u ook terecht voor diverse cafés, restaurants, lunchrooms, koffiebarretjes en kledingzaken.?
Aan kunst en cultuur geen gebrek in de omgeving, binnen een paar minuten fietst u naar het Museumkwartier waar u verschillende toonaangevende musea treft. Diverse (inter)nationale (basis)scholen bevinden zich op loopafstand. De woning is gunstig gelegen ten opzichte van de diverse openbaar vervoersvoorzieningen (o.a. station Zuid/WTC) en uitvalswegen zoals bijvoorbeeld de ringweg A10. Parkeren geschiedt middels het vergunningensysteem Er is de mogelijkheid voor twee parkeervergunningen, momenteel zonder wachtlijst.

Indeling

Goed onderhouden gemeenschappelijk entree.

Eerste verdieping

Entree. Ruime hal met separaat toilet en opbergruimte biedt toegang tot alle vertrekken. Aan de achterzijde, de keuken voorzien van koelkast, vriezer, vaatwasser, 5-pits gasfornuis, oven en spoelbak. Verder treft u voldoende opbergmogelijkheden in deze keuken en heeft u vanuit hier toegang tot het ruime balkon, gelegen op het westen. Vanuit de hal bereikt u een tweede halletje met toegang tot de master bedroom welke middels openslaande deuren ook toegang biedt tot hetzelfde balkon. Aangrenzend aan dit vertrek, de badkamer uitgerust met inloop douche en wastafel met meubel. In deze tweede hal treft u ook de benodigde aansluitingen voor een wasmachine en een droger.
Aan de voorzijde van het appartement, de riante woonkamer voorzien van grote raampartijen. Vanuit zowel de woonkamer als vanuit de hal bereikt u een ruimte perfect te gebruiken als eet-/werkkamer, gelegen aan de achterzijde met toegang tot het balkon.
Dit appartement biedt de mogelijkheid om gemakkelijk een tweede slaapkamer te creëren, graag verwijzen hiervoor naar de aangepaste plattegrond.

Bijzonderheden

- Appartementsrecht ca. 102m² (NEN 2580 rapport aanwezig)
- Momenteel één slaapkamer, eenvoudig een tweede slaapkamer te creëren
- Actieve VvE, professioneel beheerd
- Maandelijkse bijdrage € 540,-, waarvan € 265,- voorschot stookkosten
- Ruim balkon
- Monumentaal pand
- Erfpacht: AB 2016 van toepassing (vastgeklikt vanaf 2063). Huidige canon: € 1531,42 per jaar (looptijd t/m 15 april 2063)
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens