Amsterdam

Amsterdam – Bellamydwarsstraat 4H

Bellamydwarsstraat 4H

€ 700.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
81 m2
|
AANTAL KAMERS:
5
Share

Bellamydwarsstraat 4-HS, 1053 BD Amsterdam Heerlijk, charmant benedenhuis van ca. 81m² (exclusief 13m² souterrain) met drie slaapkamers, open lichte woonkeuken met fijn terras en balkon op een fantastische locatie in het bruisende Amsterdam West! Het appartement is echt een familiehuis. De woning is gelegen in…

Bellamydwarsstraat 4-HS, 1053 BD Amsterdam

Heerlijk, charmant benedenhuis van ca. 81m² (exclusief 13m² souterrain) met drie slaapkamers, open lichte woonkeuken met fijn terras en balkon op een fantastische locatie in het bruisende Amsterdam West!

Het appartement is echt een familiehuis. De woning is gelegen in een zeer rustige straat en is gelegen op eigen grond!

Locatie/bereikbaarheid:
Midden in het leukste en bruisende stuk van Oud-West ligt de Bellamydwarsstraat. De Hallen met ook de Filmhallen en een keur aan bars, restaurants, theater, terrassen, openbare bibliotheek en allerlei leuke, kleine en hippe winkels bevinden zich op loopafstand. Om de hoek bevinden zich een kinderboerderij, veel speeltuinen en het peuterbad op het Bellamyplein. Het Vondelpark, musea, veel goede (basis)scholen en De Jordaan zijn dichtbij. Vanaf de woning is de Ring A10 goed en snel bereikbaar. Parkeren kan op de openbare weg middels een parkeervergunning. Ook hebben diverse tram- en buslijnen een halte in de buurt.

Indeling:
Begane grond:
Entreehal. Meterkast met daarnaast een kast waar de C.V.-ketel is gesitueerd. Interne trap naar het souterrain.

Aan de voorzijde de woonkamer met grote raampartij die zorgt voor veel daglichttoetreding in de woning. Middels het eetkamergedeelte bereikt u de keuken, gelegen aan de achterzijde van de woning. Separaat toilet met fontein. De gezellige hoekkeuken is voorzien van een combi oven/magnetron, 5-pits gasfornuis, vaatwasser, koelkast en vriezer. Middels openslaande deuren heeft u toegang tot het terras op het zuidwesten.

Eerste verdieping:
Middels een interne trap bereikt u de overloop met toegang tot alle vertrekken. Aan de achterzijde treft u twee goede slaapkamers, waarvan een is voorzien van dubbele openslaande deuren met toegang tot het balkon op het zuidwesten. Op de overloop treft u tevens een separaat toilet met fontein en een ruimte met de benodigde aansluitingen voor een wasmachine en droger. De goed bemeten badkamer is centraal gelegen en beschikt over een ligbad met douche en een dubbele wastafel met meubel. Aan de voorzijde bevindt zich de master bedroom met kasten zeer praktisch ingedeeld.

Zowel de begane grond als de eerste verdieping zijn voorzien van een prachtige houten vloer.

Souterrain:
Middels de trap vanuit de hal bereikt u het souterrain. Hier treft u een ruimte perfect te gebruiken als werk- of slaapkamer. De kamer is voorzien van licht door middel van een lichtstraat vanuit de woonkamer, een bureau en een inbouwkast met een vaste stellingkast.

Bellamystraat:
Jacobus Bellamy (1757-1786), dichter, oorspronkelijk bakkersknecht. Een gedeelte van de straat en de dwarsstraat behoorde tot 1896 tot de gemeente Nieuwer-Amstel onder de namen Nieuwe Weteringstraat (Rb. Nieuwer-Amstel 27-4-1888) en Nieuwe Weteringdwarsstraat (Rb. Nieuwer-Amstel 11-6-1891). (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht van ca. 81m² exclusief souterrain van ca. 13m² (NEN2580-meetrapport aanwezig)
- Familiehuis
- Terras en balkon op het zuidwesten
- Gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht
- Kleine, actieve VVE
- De maandelijkse servicekosten bedragen € 150,-
- Recent groot onderhoud geweest 2021/2022
- Parkeren via vergunningstelsel, bron: parkeren en verkeer gemeente Amsterdam
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens