Amsterdam

Amsterdam – Bert Haanstrakade 412

Bert Haanstrakade 412

€ 1.485.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
270 m2
|
AANTAL KAMERS:
10
Share

Bert Haanstrakade 412, 1087 EC Amsterdam (Bekijk de promotiefilm) Zeer ruim fantastisch herenhuis (ca. 270m2). De woning is onder architectuur gebouwd met veel ruimtelijk gevoel en veel woonruimte. Het huis heeft aan de voorzijde een uniek uitzicht over het IJmeer. Achter het huis bevindt zich…

Bert Haanstrakade 412, 1087 EC Amsterdam (Bekijk de promotiefilm)

Zeer ruim fantastisch herenhuis (ca. 270m2). De woning is onder architectuur gebouwd met veel ruimtelijk gevoel en veel woonruimte. Het huis heeft aan de voorzijde een uniek uitzicht over het IJmeer. Achter het huis bevindt zich een hof met water voor een frisse duik of u vaart zo naar Durgerdam.

Dit is een van de mooiste locaties van IJburg. In de ochtend kunt u genieten van de opgaande zon voor het imposante raam aan de voorzijde. Het familiehuis is gelegen in een zeer kindvriendelijke buurt, beschikt over een eigen entree en is uitstekend onderhouden.

Kortom: heerlijk wonen op een toplocatie omringd door water in dit mooie gedeelte van Amsterdam!

Bereikbaarheid/ligging:
De woning ligt nabij de gezellige haven, winkels en het strand in het waterrijke deel van Haveneiland-West, het middelste eiland van de groep Amsterdamse eilanden die samen IJburg vormen. De bijzondere architectuur, waar bewoners vaak zelf een hand in hebben gehad, maakt deze plek echt uniek. IJburg biedt nieuwe trendy cafe?s en restaurants maar ook een filmhuis, een theater alsmede diverse andere voorzieningen op het gebied van amusement en horeca. Daarnaast is het Diemerpark voor sport en recreatie op loopafstand gelegen. Hier kan men naar hartenlust wandelen, hardlopen, fietsen en skaten. U vindt er een voetbal-, tennis- en hockeyclub, een zeilvereniging en daarnaast heeft het park een eigen strandje. Op het Haveneiland bevindt zich een winkelcentrum met onder andere ambachtelijke verswinkels, diverse lunch- en espressobars. En dat alles op loopafstand. De goede, snel bereikbare uitvalswegen (onder andere de ring A10, A1 en A9) zorgen dat de overige stadsdelen binnen afzienbare tijd bereikbaar zijn. Met de auto bent u in 11 minuten op de Zuidas, in 20 minuten bij Schiphol en in 13 minuten bij Amsterdam Centraal Station. Ook is er ruimschoots openbaar vervoer in de nabije omgeving, waaronder een directe tramverbinding met Amsterdam Centraal Station.

Begane grond:
Entreehal met vaste ingebouwde kastenwand (10 meter lang), separaat toilet met fontein. Aan de voorzijde een kamer die goed te gebruiken is als werkkamer of slaapkamer. Vanuit de kamer heeft u middels een deur toegang tot de badkamer die voorzien is van een toilet, wastafel en inloopdouche. De kamer heeft tevens een eigen ingang. Aan de achterzijde van de woning een lichte en ruime kamer met toegang tot de riante tuin op het zuiden. De kamer is te bereiken vanuit de voorkamer en vanuit de hal. Aangrenzend aan de tuin bevindt zich een carport die via achterom is te bereiken. De carport heeft plaats voor twee auto’s en hier kunnen gemakkelijk ook fietsen worden neergezet. Het hofje achter het huis is via verschillende kanten te bereiken.

Eerste verdieping:
Lichte en ruime woonkeuken met een heerlijk balkon. De keuken beschikt over een Quooker, oven, vaatwasser, koelkast en vriezer. Middels een kleine trap bereikt u de iets hoger gelegen woonkamer. De kamer beschikt over een heel groot raam waar u een schitterend uitzicht heeft over het IJmeer.

Tweede verdieping:
Tussenverdieping met vide en een riante ruimte waar een beamer is gesitueerd waar je heerlijk kunt genieten van een film of spannende serie.

Via een kleine trap bereikt u de overloop met toegang tot de vertrekken. Separaat toilet met fontein. Aan de voorzijde een ruime, lichte slaapkamer. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, een ligbad en een inloopdouche.

Derde verdieping:
Via een interne trap bereikt u de overloop. Separaat toilet met fontein. Aan de voorzijde bevindt zich de master bedroom met badkamer en-suite. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, ligbad, en inloopdouche. Via de slaapkamer heeft u toegang tot een riante walk-in closet. Aan de achterzijde gelegen een ruime slaapkamer met daarnaast een kamer die in gebruik is als wasruimte en beschikt over de benodigde aansluitingen voor wasmachine en droger.

Indien gewenst is het ook nog mogelijk de woning verder uit te breiden met een extra verdieping. Voor extra kamers en/of dakterras. De dakconstructie en leidingen zijn daar al op voorbereid.

De gehele woning is voorzien van vloerverwarming.

Bijzonderheden:
- Woonhuis van ca. 270m2 (NEN2580-meetrapport aanwezig)
- Familiehuis met zeer veel ruimte
- Kindvriendelijke buurt
- Wonen op een schitterende buitenlocatie aan het water
- Grote prive? parkeerplaats voor 2 auto’s op eigen terrein
- Nieuwbouw uit 2016
- Stadsverwarming
- Op elke verdieping WiFi-connectiepunten
- Energielabel A+
- Recht van erfpacht: Huidige tijdvak (1 mei 2015 t/m 30 april 2065) afgekocht.
- Overstap eeuwigdurende erfpacht vastgelegd bij notaris. Jaarcanon per 01-05-2065: €3316,26 exclusief inflatie.
- Oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM- )makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens