Amsterdam

Amsterdam – Bickerswerf 64

Bickerswerf 64

€ 950.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
112 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

***“NVM Open Huizen Dag” op zaterdag 1 april 2023 van 11:00 tot 15:00 uur*** Op het karakteristieke Bickerseiland bieden wij een prachtig en ruim appartement aan op de vierde verdieping van het appartementencomplex ‘’De Bicker’’. De grote raampartij aan de voorzijde voorziet de woning van…

***“NVM Open Huizen Dag” op zaterdag 1 april 2023 van 11:00 tot 15:00 uur***

Op het karakteristieke Bickerseiland bieden wij een prachtig en ruim appartement aan op de vierde verdieping van het appartementencomplex ‘’De Bicker’’. De grote raampartij aan de voorzijde voorziet de woning van een geweldig uitzicht op het Westerdok. Aan de achterzijde bevindt zich een ruim overkapt balkon gelegen op het westen dat grenst aan een groene gemeenschappelijke binnentuin. De erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.

Locatie/Bereikbaarheid:
Bickerseiland is één van de drie Westelijke Eilanden in het centrum van Amsterdam. Deze zijn met elkaar verbonden via historische ophaalbruggen. Samen vormen de eilanden een onderdeel van de geliefde Haarlemmerbuurt. Met een dorpse sfeer, rijke historie, openbare tuinen en omringd door pittoreske grachten is deze plek een oase van rust en groen met alle gemakken van het centrum van Amsterdam om de hoek. De architect van het gebouw baseerde zijn ontwerp op het archetype van de pakhuizen waar deze buurt ooit vol mee stond. De voorzijde ligt direct aan het Westerdok, een van de breedste grachten van Amsterdam en kijkt uit op een sfeervolle jachthaven.
Op loopafstand bevinden zich de populaire straten Haarlemmerstraat en Haarlemmerdijk met buurtwinkels, leuke boetieks, traiteurs en een divers aanbod aan cafés en restaurants. Maar ook de Jordaan en ‘’De 9 Straatjes’’ liggen om de hoek. Voor groen, sport en ontspanning bent u zo in het Westerpark. Voor gezinnen zijn scholen, speeltuinen en de stadskinderboerderij binnen handbereik.
Tot slot is het appartement zeer gunstig gelegen voor zowel openbaar vervoer als de auto. Verschillende tram- en buslijnen bevinden zich op loopafstand en het Centraal Station ligt op vijf minuten fietsen. De uitvalsweg A10 via de S100 is dichtbij en daarmee bijvoorbeeld Schiphol op 20 minuten rijden.

Indeling:
Gemeenschappelijke entree op de begane grond. Van daaruit leidt een lift en/of trap u naar de vierde verdieping. Op elke verdieping maken twee appartementen gebruik van de lift. De wenteltrap bevindt zich in het lichthof met glazen overkapping.

Vierde verdieping:
Middels de lift of trap bereikt u de entree van het appartement. Bij binnenkomst in de hal is er aan de rechterzijde direct toegang tot de royale lichte woonkamer. Deze is voorzien van een eikenhouten vloer en grote raampartij, met openslaande deuren, die de ruimte van veel licht voorziet. In de hal is een kastruimte met daarin de cv-installatie. Ook bevindt zich hier een separaat toilet.
Vanuit de hal is er aan de linkerzijde de verdere doorloop naar onder meer de ruime keuken. Deze is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, koelkast, vriezer, 4-pits gasfornuis, grillplaat en een combi oven. Vanuit de keuken bereikt u een (slaap)kamer met raam, welke nu als werkkamer wordt gebruikt. Hier tegenover treft u de badkamer, die voorzien is van een tweede toilet, inloopdouche, ligbad en een wastafel met spiegelkast.
Naast de badkamer is er een bergruimte, waar zich naast de WTW unit ook de aansluitingen voor de wasmachine en de droger bevinden. Tot slot bevindt zich aan de achterzijde de riante main bedroom, welke voorheen twee slaapkamers betrof. Middels de twee openslaande deuren heeft u vanuit deze ruimte toegang tot het inpandige balkon, gelegen op het westen. Deze loggia, waar je tot in de late uurtjes van de zon kunt genieten, kijkt uit op de grote gemeenschappelijke binnentuin. Die is enkel toegankelijk voor bewoners, voorzien van veel groen en verschillende zitplekken.
In de onderbouw is er nog een bijbehorende individuele berging aanwezig.

Kortom: een ruim appartement met mooi uitzicht op het water en een fijne open verbinding tussen de voor- en achterzijde.

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht van ca. 112 m² (NEN-2580 meetrapport aanwezig)
- Het complex is gebouwd in 2003
- Appartement is gelegen op de vierde verdieping met uitzicht op de jachthaven
- Lift aanwezig
- Grote besloten gemeenschappelijke binnentuin
- Energielabel A+
- Inpandig balkon (loggia) aanwezig, gelegen op het westen
- Berging van ca. 7m² in de onderbouw
- Eeuwigdurende erfpacht afgekocht
- Gezonde VvE en in professioneel beheer
- Servicekosten VvE €281,74 per maand
- MJOP aanwezig
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens