Amsterdam

Amsterdam – Bilderdijkkade 54G

Bilderdijkkade 54G

€ 1.000.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
102 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

Bilderdijkkade 54G, 1053 VN Amsterdam Prachtig, modern en licht appartement van circa 102m² op de derde verdieping, gelegen in het bruisende stadsdeel Oud-West! Deze comfortabele woning biedt twee ruim bemeten slaapkamers, een balkon van circa 12m2, een eigen berging van circa 8m² en parkeerplaats. Geniet…

Bilderdijkkade 54G, 1053 VN Amsterdam

Prachtig, modern en licht appartement van circa 102m² op de derde verdieping, gelegen in het bruisende stadsdeel Oud-West! Deze comfortabele woning biedt twee ruim bemeten slaapkamers, een balkon van circa 12m2, een eigen berging van circa 8m² en parkeerplaats. Geniet van het schitterende uitzicht over de Bilderdijkgracht. Dit duurzame complex, gebouwd in 2015, beschikt over energielabel A en een lift. Kortom een fijne plek om te wonen in de stad!

Locatie & Bereikbaarheid

Het appartement bevindt zich op de derde verdieping van het gewilde complex Kwintijn. Op slechts een steenworp afstand vind je een scala aan leuke restaurants en cafés, zowel in de Hallen als daarbuiten, zoals Van 't Spit, de Breakfastclub, Bar Centraal en Pastis . Bovendien zijn een bioscoop (FilmHallen), bibliotheek en diverse supermarkten zoals Marqt en de Albert Heijn. De Ten Katemarkt en de Jordaan met de pittoreske '9-straatjes' en het stadscentrum nabij. De Bilderdijkkade en omliggende straten bieden tal van gezellige winkels, uitstekende restaurants, koffiebars en terrassen. Daarnaast zijn het Vondelpark, de Stadsschouwburg, het De La Mar theater en de Ten Katemarkt binnen handbereik.

Het appartement heeft een uitstekende ligging ten opzichte van het openbaar vervoer in de Bilderdijkstraat en de Clercqstraat. Met de auto bereikt u binnen enkele minuten de uitvalswegen.

Indeling

Via de gemeenschappelijke entree komt u via het verzorgde portaal bij de voordeur van het appartement. U komt binnen in de hal met toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde treft u de ruime en lichte woonkamer, die beschikt over grote raampartijen met fraai uitzicht op de gracht. De open hoekkeuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een 5-pits gasfornuis met afzuigkap, combioven , koel-/vriescombinatie en vaatwasser. Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich twee ruime slaapkamers. De slaapkamer met openslaande deuren naar het balkon beschikt ook over op maat gemaakte inbouwkasten en de tweede slaapkamer biedt tevens ruimte voor een King Size bed. Centraal in het appartement treft u de luxe afgewerkte badkamer. Deze is voorzien van een vrijstaand ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel, vloerverwarming en een radiator. Het toilet is apart en beschikt over een modern wastafeltje. Tot slot heeft het appartement nog een bijzonder praktische ruimte waar onder andere de wasmachine en de droger kunnen worden aangesloten met tevens veel opbergruimte. In de kelder van het complex beschikt het appartement nog over een ruime eigen berging, de parkeerplaats is te bereiken via de achtertuin.

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht van 101,5 m² (NEN2580 meetrapport aanwezig)
- Vloerverwarming door gehele appartement
- Balkon van 12,10m²
- Ruime eigen berging in de kelder van het complex van 8,30m²
- Parkeerplaats separaat te koop. Prijs: €75.000,-
- Twee ruime slaapkamers
- Energielabel A
- Grote en gezonde VvE, professioneel beheerd door JWA Beheer
- Bouwjaar: eind 2015
- Eigendom belast met erfpacht, jaarlijkse canon voor de woning is €2.228,91 (jaarlijkse indexering) en voor de
parkeerplaats € 44,35, eeuwigdurend tijdvak is vastgeklikt onder gunstige voorwaarden, jaarcanon na 2063
bedraagt € 2.112,82 voor de woning en na 2064 € 184,41 voor de parkeerplaats. Erfpacht voor de berging is
eeuwigdurend afgekocht.
- Gemeenschappelijke fietsenstalling in de kelder van het complex
- Uitzicht op het water
- Eigen parkeerplek in parkeergarage (voorbereid voor plaatsen laadstation)
- Dak van het complex is voorzien van zonnepanelen, ter voorziening van de gemeenschappelijke ruimtes
- Complex voorzien van lift
- Servicekosten VvE appartement + berging: € 183,33 per maand;
- Servicekosten VvE parkeerplaats: € 40,51 per maand;
- Oplevering in overleg, kan snel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens