Amsterdam

Amsterdam – Bilderdijkpark 8-1

Bilderdijkpark 8-1

€ 680.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
81 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

Bilderdijkpark 8-1, 1052 SB Amsterdam In het populaire Oud-West bieden wij dit ruime en lichte appartement (ca. 81m²) aan. De woning is gelegen op de eerste verdieping en bestaat uit twee slaapkamers, een riante woon- en eetkamer en drie balkons. Het is heerlijk en rustig…

Bilderdijkpark 8-1, 1052 SB Amsterdam

In het populaire Oud-West bieden wij dit ruime en lichte appartement (ca. 81m²) aan. De woning is gelegen op de eerste verdieping en bestaat uit twee slaapkamers, een riante woon- en eetkamer en drie balkons. Het is heerlijk en rustig wonen aan het groene Bilderdijkpark met alle gemakken van het bruisende centrum van Amsterdam op luttele minuten afstand van de woning gelegen.

Bereikbaarheid
Het appartement is centraal gelegen aan een rustige straat met weinig verkeer aan het prachtige Bilderdijkpark. De woning is gelegen om de hoek van de gezellige De Clerqstraat en op vijf minuten lopen van zowel de Jordaan als de zeer bekende Foodhallen/Filmhallen, maar ook de Ten Kate markt en het Vondelpark zijn op een steenworp afstand. Diverse bus- en tramhaltes zijn om de hoek gelegen met directe verbindingen naar Centraal Station en Station Sloterdijk. De ringweg A10 is via verschillende uitvalswegen binnen tien minuten goed te bereiken. Parkeren geschiedt middels het vergunningsstelsel.

Indeling

Eigen entree vanaf de begane grond met toegang tot berging.

Eerste verdieping

Hal met toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde van de woning, een goed bemeten slaapkamer. Tevens treft u aan de voorzijde de sfeervolle keuken en eetkamer. De keuken is voorzien van een oven met magnetron- en stoom functie, koelkast, vriezer, inductiekookplaat met ingebouwde afzuiger, kokend water kraan en vaatwasser. Vanuit deze ruimte heeft u middels openslaande deuren toegang tot het Franse balkon. Aan de achterzijde, de lichte woonkamer. Deze bereikt u ofwel vanuit de hal ofwel vanuit de eetkamer middels openslaande deuren. De woonkamer beschikt tevens tot openslaande deuren naar een tweede balkon, gelegen op het zuiden Grote raampartijen voorzien deze ruimte van bijzonder veel lichtinval. De tweede goed bemeten slaapkamer is ook aan de achterzijde van het appartement gelegen. Vanuit deze kamer heeft u toegang tot het derde balkon, ook gelegen op het zuiden De badkamer is centraal gelegen en te bereiken vanuit de hal. Hier treft u een ligbad met douche, wastafel met meubel, toilet en de benodigde aansluitingen voor een wasmachine en een droger.
De gehele woning is voorzien van een prachtige houten visgraat vloer.

Bijzonderheden

- Appartementsrecht 80,70 m² (NEN 2580 rapport aanwezig)
- Fundering recent vernieuwd
- Eigen entree
- Twee slaapkamers
- Drie balkons
- Riante woon- en eetkamer
- Actieve VvE, maandelijkse bijdrage € 100,-
- Recent vernieuwde keuken
- Huidige erfpacht tijdvak loopt tot 30-09-2027 met een jaarlijkse canon van €95,17
- Erfpacht vanaf 01-10-2027 onder gunstige voorwaarden vastgeklikt. De nieuwe jaarlijkse canon zal € 1368,28, bedragen en word jaarlijks geïndexeerd.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens