Amsterdam

Amsterdam – Bilderdijkstraat 68-2

Bilderdijkstraat 68-2

€ 450.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
59 m2
|
AANTAL KAMERS:
2
Share

Bilderdijkstraat 68-2, 1053 KV Amsterdam Midden in het bruisende stadsdeel van Oud-West bieden wij dit lichte, ideaal ingedeelde appartement (ca.59m²) aan! De woning is gelegen op de tweede verdieping en beschikt over een ruime woonkamer, een goed bemeten slaapkamer, badkamer met ligbad en balkon (ca.5m²)…

Bilderdijkstraat 68-2, 1053 KV Amsterdam

Midden in het bruisende stadsdeel van Oud-West bieden wij dit lichte, ideaal ingedeelde appartement (ca.59m²) aan! De woning is gelegen op de tweede verdieping en beschikt over een ruime woonkamer, een goed bemeten slaapkamer, badkamer met ligbad en balkon (ca.5m²) gericht op het Westen. Met enorm veel voorzieningen binnen handbereik is dit een fijne plek om te wonen in de stad!

Locatie & Bereikbaarheid

De woning bevindt zich in het stadsdeel Oud-West, op een steenworp afstand van alle benodigde voorzieningen. In de nabije omgeving vindt u tal van horecagelegenheden, winkels, supermarkten en boetiekjes, met name in de Kinkerstraat, De Clercqstraat en de Bilderdijkstraat. Voor groen hoef je niet ver te zoeken, want het Vondelpark ligt op slechts 5 minuten fietsen. De Jordaan, bekend om zijn gezelligheid, is te voet bereikbaar en ook het Rembrandtpark is dichtbij. De Ringweg A-10 is binnen 10 minuten met de auto te bereiken en het openbaar vervoer stopt pal voor de deur.

Indeling

Nette gemeenschappelijke entree

Tweede verdieping

Vanuit het trappenhuis betreedt u de woning op de tweede verdieping. De hal leidt u naar de lichte woonkamer die gemakkelijk in te delen is en genoeg ruimte biedt voor een fijn zitgedeelte en eetruimte. Aangrenzend bevindt zich de keuken met een riante oven, 6-pits fornuis met afzuigkap en een koel-/ vriescombinatie. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de slaapkamer en het breed opgezette balkon, gelegen op het Westen die ook beschikt over een opbergkast. In de slaapkamer kunt u gemakkelijk een King size bed plaatsen. De en-suite badkamer beschikt over een ruim ligbad met douche, toilet en wastafel met meubel. Tevens heeft u via de badkamer ook toegang tot het balkon. Tot slot vindt u via de hal nog een separaat toilet met fontein en een handige opbergruimte.

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht van 58,2m² (NEN2580 rapport aanwezig)
- Balkon van 5,4m² gelegen op het Westen
- Slaapkamer aan de achterzijde
- Energielabel C
- Professioneel beheerd: Pro VvE beheer
- Gelegen op erfpachtgrond: huidig tijdvak loopt t/m 15 december 2026, jaarcanon bedraagt €70,90 per jaar.
- Servicekosten €129,40,- per maand
- Oplevering kan snel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens