Amsterdam

Amsterdam – Blasiusstraat 100A

Blasiusstraat 100A

€ 400.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
40 m2
|
AANTAL KAMERS:
2
Share

Blasiusstraat 100A, 1091 CX Amsterdam In een rustige zijstraat van de Wibautstraat bieden wij u dit gezellige en goed onderhouden benedenhuis(ca. 40m²) aan! De woning beschikt over een living met open keuken, een ruime slaapkamer met badkamer en-suite en een riante zonnige achtertuin. U bevindt…

Blasiusstraat 100A, 1091 CX Amsterdam

In een rustige zijstraat van de Wibautstraat bieden wij u dit gezellige en goed onderhouden benedenhuis(ca. 40m²) aan! De woning beschikt over een living met open keuken, een ruime slaapkamer met badkamer en-suite en een riante zonnige achtertuin. U bevindt zich tussen rust en ruimte enerzijds en de levendigheid van de Amsterdamse binnenstad anderzijds.

Bereikbaarheid

De Blasiusstraat is een rustige zijstraat van de Wibautstraat en heeft een zeer fraai aanzicht door de vele gerenoveerde panden die zich hier bevinden. Het appartement bevindt zich praktisch naast de Amstel, veel restaurantjes aan de Weesperzijde, het Oosterpark en het Beukenplein. Daarnaast zijn zowel de Pijp (lopend), als het centrum (fietsend) binnen enkele minuten te bereiken. Populaire horeca en uitgaansgelegenheden, zoals Loetje Oost, bakkerij Hartog’s Volkoren, 4850, Bar Bukowski en Hesp liggen op loopafstand. Voor recreatie kun je terecht in het Oosterpark en Park Frankendael. De bereikbaarheid is zeer goed met de tramlijnen 3 en 9, metrohalte Wibautstraat, treinstation Amsterdam Amstel en de ring A10 letterlijk om de hoek.

Indeling

Middels de eigen entree betreed u de gezellige living met open keuken. Het woonkamer gedeelte bevindt zich aan de voorzijde van het appartement en beschikt over twee grote raampartijen en voldoende opbergruimte. De keuken is voorzien van een oven, koelkast met vriesgedeelte, vaatwasser en 5-pits gasfornuis. Middels een glazen deur bereikt u de hal met separaat toilet welke u toegang biedt tot de slaapkamer, aan de achterzijde van de woning gelegen. De slaapkamer is voorzien van een badkamer en-suite met een inloopdouche, wastafel met meubel en de benodigde aansluiting voor een wasmachine. Tevens beschikt de badkamer over twee ramen die voor bijzonder veel daglicht zorgen. Openslaande deuren bieden u vanuit de slaapkamer toegang tot de riante en zonnige achtertuin (ca. 46m²), gelegen op het zuiden.

Bijzonderheden

- Appartementsrecht ca. 40m² (NEN2580 rapport aanwezig)
- Begane grond appartement met riante achtertuin (ca. 46m²)
- Gezellige living met open keuken
- Erfpacht afgekocht tot 30 november 2062
- Verkoper heeft zich als spijtoptant geregistreerd en koper kan dus gebruikmaken van de gunstige voorwaarden omtrent overstap eeuwigdurende erfpacht
- Energielabel C
- Volledig dubbel glas
- Actieve VvE, professioneel beheerd. Maandelijkse bijdrage: € 77,72
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger in-schakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kun-nen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens