Amsterdam

Amsterdam – Bolestein 342

Bolestein 342

€ 1.800,- P.M.
|
OPPERVLAKTE:
93 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

Bolestein 342, 1081 EE AMSTERDAM Prachtig hoogwaardig en smaakvol gerenoveerde driekamerwoning van ca. 93 m2 met ruim balkon op het zuiden in Amsterdam Buitenveldert, om de hoek van het Amsterdamse Bos. De woning is voorzien van een nieuwe moderne keuken v.v. inbouwapparatuur, een luxe badkamer…

Bolestein 342, 1081 EE AMSTERDAM

Prachtig hoogwaardig en smaakvol gerenoveerde driekamerwoning van ca. 93 m2 met ruim balkon op het zuiden in Amsterdam Buitenveldert, om de hoek van het Amsterdamse Bos. De woning is voorzien van een nieuwe moderne keuken v.v. inbouwapparatuur, een luxe badkamer en een apart toilet. De woning verkeerd in keurige staat en is volledig gemeubileerd.

INDELING:
Het appartement heeft een ruime woonkamer met een prachtige luxueuze hoogglans witte keuken voorzien van 5-pits gasfornuis met wokbrander, RVS afzuigkap, ijskast en aparte vriezer, combi magnetron en een vaatwasmachine. De moderne half open keuken grenst aan de woonkamer en beiden bieden toegang tot het zonnige balkon op het zuiden. Twee ruime slaapkamers en een nieuwe moderne badkamer met ligbad, douche, wastafel, designradiator en een wasmachine. Tevens is er een separaat toilet met fonteintje.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID:
Bolestein is gelegen in Buitenveldert op steenworp afstand van het Amsterdamse Bos en de Amstelveenseweg. De bereikbaarheid is zeer goed met zowel de auto (vrij parkeren voor de deur) als het openbaar vervoer (o.a. lijn 5 en 51). Winkel- en horecagelegenheden liggen op fiets,- en loopafstand zoals om de hoek aan de Amstelveenseweg of het Groot Gelderlandplein.

BIJZONDERHEDEN:

- Driekamerappartement (ca. 93m², NEN2580) met twee ruime slaapkamers
- Complex voorzien van lift
- Grote berging op de begane grond
- Exclusief voorschot stookkosten a. €119,- per maand (Blokverwarming)
- In 2015 hoogwaardig gerenoveerd
- Appartement is volledig gerenoveerd
- Ideale ligging t.o.v. Zuidas, NS Station Zuid/WTC, Schiphol, Amstelveen
- De woning is beschikbaar per 1 augustus 2021
- Parkeren via vergunningstelsel, direct beschikbaar

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens