Amsterdam

Amsterdam – Botticellistraat 30

Botticellistraat 30

€ 2.000.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
173 m2
|
AANTAL KAMERS:
7
Share

Botticellistraat 30, 1077 GC Amsterdam Heerlijk royaal en bijzonder sfeervol familiehuis van ca. 173m² (exclusief kelder van circa 25m²) met vijf slaapkamers en twee badkamers, gelegen in een van de meest gewilde straten van Amsterdam ‘Oud-Zuid’. De Botticellistraat is een mooie, kindvriendelijke, rustige straat met…

Botticellistraat 30, 1077 GC Amsterdam

Heerlijk royaal en bijzonder sfeervol familiehuis van ca. 173m² (exclusief kelder van circa 25m²) met vijf slaapkamers en twee badkamers, gelegen in een van de meest gewilde straten van Amsterdam ‘Oud-Zuid’.

De Botticellistraat is een mooie, kindvriendelijke, rustige straat met brede stoepen op een perfecte locatie.

Locatie/bereikbaarheid:
De woning is gelegen om de hoek van het Olympiaplein, in de nabijheid van de winkels aan dat plein, en in de Beethovenstraat en de gezellige Cornelis Schuytstraat. De Botticellistraat ligt in een rustige buurt, waar de kinderen nog gewoon op straat kunnen spelen. In de nabije omgeving vindt u diverse basis- en middelbare scholen en de International School. Ook het Vondelpark, Beatrixpark en Station Zuid bevinden zich op loopafstand en tevens is er aan openbaar vervoer geen gebrek. De Ring Amsterdam, de Zuidas en andere verkeersaders zijn gemakkelijk en snel te bereiken. U kunt zelfs binnen 15 minuten op Schiphol zijn via Station Zuid! Dankzij de ruime parkeermogelijkheid kunt u, via het vergunningstelsel, per direct twee vergunningen aanvragen.

Indeling:
Via het bordes komt u bij de voordeur.

Begane grond:
Binnenkomst via de entree met aangrenzend de hal met separaat toilet met fontein. Mooie ruim opgezette eetkamer met open keuken, die is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat met afzuigsysteem, combi-oven, magnetron, Quooker, koel/vriescombinatie, veel bergruimte en een kookeiland. Middels en-suite deuren komt u via de eetkamer in de woonkamer met open haard en enorm veel lichtinval door de grote raampartijen aan zowel de voor- als achterzijde. Aan de achterkant geheel openslaande deuren met toegang tot de riante achtertuin, gelegen op het westen. De tuin (ca. 50m²) beschikt over een verhoogd terras (ca. 26m2) en een schuur, perfect te gebruiken als berging.

Eerste verdieping:
Via de trap in de hal komt u op de overloop op de eerste verdieping met separaat toilet met fontein, welke toegang biedt tot alle vertrekken. De goed bemeten master bedroom met inbouwkasten treft u aan de achterzijde en biedt toegang tot het zonnig balkon op het westen. De twee overige slaapkamers, waarvan een met ruimte inbouwkast, bevinden zich aan de voorzijde. Centraal gelegen de badkamer die is voorzien van een grote inloopdouche, dubbele wastafel met badkamermeubel, een wasmachine ruimte en een inbouwkast.

Tweede verdieping:
Op de tweede verdieping bevinden zich nog twee slaapkamers, die beide zijn voorzien van een inbouwkast met veel bergruimte. Via de slaapkamer aan de achterzijde toegang tot het zonnige terras ook weer op het westen. Op deze verdieping de tweede badkamer met ligbad en wastafel met badkamer meubel.

Kelder:
De kelder is te bereiken via de hal bij de entree en dient perfect als berging.

Botticellistraat:
Sandro Botticelli (1447-1510), Italiaans schilder van allegorische figuurstukken en portretten.
(Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte van ca. 173m² (NEN2580-meetrapport aanwezig)
- Familiehuis op een toplocatie
- Beschikt over vijf slaapkamers
- Perceeloppervlakte van in totaal circa 164m²
- Rijksbeschermd Stadsgezicht
- Recht van erfpacht. AB 2016. 5 jaarlijkse indexering. De canon bedraagt € 4537,02 en betreft de periode 30 juni 2022 t/m 31 december 2026. Tijdvak: 30-06-2022 t/m 30-09-2051
- Overstap eeuwigdurende erfpacht vastgelegd bij notaris. Jaarcanon per 01-10-2051: € 7963,29 exclusief inflatie.
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Ouderdomsclausule van toepassing
- Asbestclausule van toepassing
- Oplevering in overleg
- Parkeren via vergunningstelstel (bron: parkeren gemeente Amsterdam)

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens