Amsterdam

Amsterdam – Brouwersgracht 186B

Brouwersgracht 186B

€ 650.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
87 m2
|
AANTAL KAMERS:
4
Share

Brouwersgracht 186B, 1013 HC Amsterdam Midden in de bruisende Jordaan, bieden wij deze prachtige dubbele bovenwoning aan! Het appartement (ca. 87m²) is verdeeld over twee verdiepingen en beschikt over een ruime living, open keuken en eetkamer en een zonnig terras. De woning maakt onderdeel uit…

Brouwersgracht 186B, 1013 HC Amsterdam

Midden in de bruisende Jordaan, bieden wij deze prachtige dubbele bovenwoning aan! Het appartement (ca. 87m²) is verdeeld over twee verdiepingen en beschikt over een ruime living, open keuken en eetkamer en een zonnig terras. De woning maakt onderdeel uit van een appartementencomplex voorzien van een fietsenberging en een lift. Kortom, heerlijk wonen aan de Brouwersgracht met alle gemakken die het centrum van Amsterdam te bieden heeft, om de hoek gelegen.

Bereikbaarheid
De ligging is zeer uniek! Midden in de Jordaan, maar toch op een rustig deel van de Brouwersgracht. Weinig verkeer, voornamelijk bestemmingsverkeer. Om de hoek treft u de Haarlemmerstraat- en dijk, aan de overzijde de Lindengracht, de Noordermarkt en de Westerstraat. Om te sporten is het Westerpark vlakbij , alsook de 9 straatjes, waar u een enorme diversiteit aan winkels, boetiekjes, restaurants, cafés en andere voorzieningen treft. De woning is zowel met de fiets, auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Met de auto bent u snel op de ring A10. De verbinding met het openbaar vervoer is uitstekend, Centraal Station is binnen enkele minuten lopend, fietsend en per bus en tram bereikbaar. Parkeren is mogelijk met een parkeervergunning.

Indeling
Centrale entree, gang, gemeenschappelijke fietsenberging, trappenhuis en lift.

Vierde verdieping
Entree. Hal met separaat toilet en stookruimte biedt toegang tot de keuken en het eetkamergedeelte. De keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis, oven, spoelbak, vaatwasser en koelkast. Via de keuken/eetkamer zijn beide slaapkamers te bereiken, beide aan de achterzijde van het appartement gelegen. Authentieke balken voorzien beide vertrekken van bijzonder veel sfeer. Centraal gesitueerd op deze verdieping, de badkamer uitgerust met een ligbad, wastafel met meubel en toilet.

Vijfde verdieping
Middels een trap in de eetkamer bereikt u de vijfde verdieping en daarmee de ruime woonkamer. Deze ruimte bevindt zich in de nok van de woning en beschikt nog over de authentieke balken. Vanaf de woonkamer heeft u vervolgens de toegang tot het terras welke is gelegen op het zuidwesten.
De woning beschikt tevens over een goed bemeten vliering (ca. 13m²).

Bijzonderheden
- Appartementsrecht 87m² (NEN2580 rapport aanwezig)
- Terras van ca 9m²
- Twee slaapkamers
- Ruime woonkamer in de nok van de woning
- Gezamenlijke fietsenberging
- Rijksmonument
- VvE professioneel beheerd
- €280 servicekosten per maand
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens