Amsterdam

Amsterdam – Cannenburg 4

Cannenburg 4

€ 825.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
162 m2
|
AANTAL KAMERS:
6
Share

Cannenburg 4, 1081 GX Amsterdam Uniek en rustig wonen op een fantastische locatie nabij de Zuidas! Praktisch op de grens van Amsterdam/Amstelveen ligt dit familiehuis van 162m² met zonnige achtertuin. Het woonhuis telt maar liefst vier slaapkamers en biedt veel verbouwingsmogelijkheden zoals een uitbouw en/of…

Cannenburg 4, 1081 GX Amsterdam

Uniek en rustig wonen op een fantastische locatie nabij de Zuidas!

Praktisch op de grens van Amsterdam/Amstelveen ligt dit familiehuis van 162m² met zonnige achtertuin. Het woonhuis telt maar liefst vier slaapkamers en biedt veel verbouwingsmogelijkheden zoals een uitbouw en/of het creëren van extra woonruimte waar nu de inpandige garage is gesitueerd. De woning is helemaal naar eigen smaak in te richten.

Het woonhuis is gelegen in een kindvriendelijke buurt met veel groen en ligt op steenworp afstand van het Amsterdamse Bos met meerdere sportclubs, sportvelden en maneges. Hier kunnen kinderen nog voor de deur spelen en kunt u uw auto altijd kwijt voor de deur!

Locatie/Bereikbaarheid:
De woning is zeer centraal gelegen in een rustige straat in Buitenveldert. Dicht bij het Amsterdamse Bos en Amsterdam-Zuid. Het Gijsbrecht van Aemstelpark ligt om de hoek. Scholen (basis en middelbaar), The International School of Amsterdam, The British School of Amsterdam en The Amsterdam International Community School zijn met de fiets snel en eenvoudig te bereiken. De universiteit, het VU medisch centrum, Amsterdam Centrum en de uitvalswegen (ring A10/A4) zijn makkelijk en snel bereikbaar. Het luxe overdekte winkelcentrum Groot Gelderlandplein ligt bovendien op loopafstand. Er zijn diverse busverbindingen in de directe omgeving en op slechts enkele fietsminuten ligt Station Zuid en ook Station RAI. De ring A10 is 5 à 10 minuten rijden en Schiphol is tevens goed bereikbaar.

Indeling:

Begane grond:
Entree. Via het tochtportaal bereikt u de centrale hal en is er toegang tot de inpandige garage. Aan de achterzijde bevindt zich de open keuken met 4-pits fornuis, oven en dubbele wasbak. Vanuit de keuken is er tevens toegang tot een douche. Aan de rechterzijde is een technische ruimte waar de cv-ketel gevestigd is. Voor de technische ruimte bevinden zich de benodigde wasmachineaansluitingen. Middels openslaande deuren bereikt u de riante zonnige achtertuin met ruime schuur.

Eerste verdieping:
Royale woonkamer over de hele lengte van de woning. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval. Separaat toilet met fontein. Aan de achterzijde is er via een deur toegang tot het balkon op het oosten. Over de hele verdieping ligt een mooie houten vloer en is er een open haard aanwezig.

Tweede verdieping:
Middels interne trap bereikt u de overloop. Aan de voorzijde twee ruim opgezette slaapkamers met inbouwkasten. De badkamer is voorzien van ligbad en dubbele wastafel. Separaat toilet met fontein. Aan achterzijde twee slaapkamers waarvan een met inbouwkasten.

Bijzonderheden:
– Oppervlakte van ca. 162m² (NEN2580 meetrapport aanwezig)
– Groene en bosrijke omgeving
– Vier slaapkamers
– Royale, zonnige tuin
– Voortdurend recht van erfpacht
– Vaste canon bedraagt: € 320,82, AB 1955, tijdvak 16 juni 1965 t/m 15 juni 2040
– Ouderdomsclausule van toepassing
– Asbestclausule van toepassing
– Parkeren via vergunningstelstel (bron: Parkeren en Verkeer, Gemeente Amsterdam)
– Gratis 30 uur per maand parkeren voor bezoek bij parkeervergunning
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens