Amsterdam

Amsterdam – Catharina van Rennesstraat 3-1

Catharina van Rennesstraat 3-1

€ 800.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
112 m2
|
AANTAL KAMERS:
5
Share

Catharina van Rennesstraat 3-1,1077 KW Amsterdam Bijzonder licht en ruim appartement (circa 112m²) met terras (50m²) op het zuiden in een statig complex met lift op een fantastische locatie in Amsterdam Zuid. De woning beschikt over drie slaapkamers, een grote berging en nog een balkon….

Catharina van Rennesstraat 3-1,1077 KW Amsterdam

Bijzonder licht en ruim appartement (circa 112m²) met terras (50m²) op het zuiden in een statig complex met lift op een fantastische locatie in Amsterdam Zuid. De woning beschikt over drie slaapkamers, een grote berging en nog een balkon. Het is fantastisch wonen vlakbij het Beatrixpark en aan de Beethovenstraat!

Locatie & Bereikbaarheid:

De woning bevindt zich in een net complex nabij de Beethovenstraat in Amsterdam Zuid, slechts enkele minuten lopen naar de Zuidas. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik: diverse winkels, boetieks, supermarkten en speciaalzaken vindt u bij winkelcentrum Groot-Gelderlandplein, dat binnen een paar minuten te bereiken is. Op de Beethovenstraat en Stadionweg treft u tevens diverse winkels alsmede goede restaurants, lunchzaken, koffiebarretjes en terrassen. Voor sport en recreatie kunt u terecht in het mooie Beatrixparkop loopafstand van het appartement . Het Vondelpark en het Amstelpark zijn met de fiets snel te bereiken.
De bereikbaarheid is uitstekend: diverse bus- en tramhaltes (waaronder tramlijn 5 en 24) zijn nabij gelegen. Station Zuid/WTC met een directe verbinding naar Schiphol is zeer snel bereikbaar. Met de auto geraakt u binnen enkele minuten op de ringweg A10.

Indeling:

Begane grond:
Nette gemeenschappelijke entree met toegang naar de berging. Trap en lift naar de eerste woonlaag.

Eerste woonlaag:
Ruime hal voorzien van intercom met toegang tot alle vertrekken. Aan de achterzijde van de woning is de riante woonkamer gelegen. Deze beschikt over een op maat gemaakte kast en bijzonder veel lichtinval. Aangrenzend de master bedroom, voorzien van airconditioning. Beide vertrekken grenzen aan het zonnige en verlichte terras dat pal op het zuiden is gelegen. Het terras is voorzien van zonnescherm over de hele breedte, terraswarmers en een irrigatiesysteem voor de planten. Centraal in het midden van de woning is de badkamer gesitueerd. Deze beschikt over een inloopdouche en wastafel. De badkamer is tevens toegankelijk vanuit de master bedroom. Aangrenzend een separaat toilet met fontein.

Aan de voorzijde van het appartement treft u de keuken voorzien van inductie, magnetron en oven. Er is bijzonder veel bergruimte in de keuken. Vanaf de keuken heeft u directe toegang tot het tweede balkon. Nog twee goed bemeten slaapkamers zijn aan de voorzijde van het appartement gelegen. De grotere slaapkamer is voorzien van handige inbouwkasten en heeft toegang tot het aan de voorzijde gesitueerde balkon. De derde slaapkamer is voorzien van schuifdeuren naar het balkon. Door deze schuifdeur is ook deze slaapkamer bijzonder licht.

Kortom: heerlijk wonen met alle voorzieningen binnen handbereik!

Catharina van Rennes:
Componiste, zangeres en pedagoge (1858-1940). Haar grote verdienste ligt op het gebied van het kinderlied. Zij componeerde veel muziek bij teksten van Guido Gezelle en schreef onder andere de muziek bij ‘Drie kleine kleutertjes’ en ‘Kinderen van een Vader’. Stichtte in verschillende plaatsen zangscholen. (Bron: Stadsatlas Amsterdam).

Bijzonderheden:

- Appartementsrecht 112,30m²
- Ruime berging met alarm op de begane grond
- Intercom en alarmsysteem
- Gezonde en actieve VVE, professioneel beheerd
- VVE beschikt over MJOP
- Servicekosten €288,58
- Voorschot stookkosten €95,-
- Drie slaapkamers
- Zonnig terras op het zuiden
- Terras voorzien van zonnescherm over hele breedte, verlichting, verwarmers en een irrigatiesysteem
- Balkon aan de voorzijde
- Ingebouwde kasten
- Eigendom belast met erfpacht (AB2016), canon €186,95 per jaar
- Erfpacht onder gunstige voorwaarden vastgeklikt, vanaf 2030 €1.267,93 per jaar met jaarlijkse indexering

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens