Amsterdam

Amsterdam – Churchill-laan 200-1 hoog

Churchill-laan 200-1 hoog

€ 695.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
98 m2
|
AANTAL KAMERS:
4
Share

Churchill-laan 200-1, 1078 EV Amsterdam Bijzonder licht en sfeervol appartement van circa 98m² met balkon in de geliefde Rivierenbuurt. Met een eigen trapopgang, ruime woon- en eetkamer, twee slaapkamers en de mogelijkheid om een derde slaapkamer te realiseren, is dit een ideaal familiehuis! De woning…

Churchill-laan 200-1, 1078 EV Amsterdam

Bijzonder licht en sfeervol appartement van circa 98m² met balkon in de geliefde Rivierenbuurt. Met een eigen trapopgang, ruime woon- en eetkamer, twee slaapkamers en de mogelijkheid om een derde slaapkamer te realiseren, is dit een ideaal familiehuis! De woning is van alle moderne gemakken voorzien waarbij de typische jaren '30 sfeer is behouden.

Locatie en bereikbaarheid:
De woning is gelegen aan de lommerrijke Churchill-laan, een brede laan met een brede groenstrook in het midden. De buurt maakt deel uit van het bekende Plan Zuid van architect en bouwmeester Berlage. Door het unieke karakter is dit gebied een paar jaar geleden aangewezen als beschermd stadsgezicht. De woning ligt tussen de Maasstraat en de Scheldestraat in. In deze populaire, kindvriendelijke buurt vindt u allerlei leuke horecaplekken, winkels en supermarkten, maar ook goede scholen en kinderopvang. Bar Maas en l'Angolo, het terras van Tap Zuid en traiteur Feduzzi behoren tot de vele pluspunten van het wonen in de Rivierenbuurt. Ook fietst u in een paar minuten naar de Apollolaan, de Beethovenstraat of de geliefde Pijp. Sportliefhebbers zitten hier goed met het De Mirandabad en de Amstel om de hoek. Kortom, ruim en comfortabel wonen met alle voorzieningen binnen handbereik.

Het appartement is zeer gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen en openbaar vervoer. Met de fiets of het openbaar vervoer staat u in mum van tijd in het bruisende hart van Amsterdam of op de Zuidas. Tram 12 stopt praktisch voor de deur en de woning is op loopafstand van de Noord-/Zuidlijn gelegen. Stations RAI en Amsterdam Zuid/WTC zijn vlakbij. Ook met de auto is deze locatie ideaal, u rijdt zo de ringweg A10 (via afrit S109) op en bereikt binnen minuten de A2. Parkeren geschiedt middels vergunningsstelsel en betaald parkeren.

Indeling:
Via de stenen buitentrap bereikt u de voordeur van de woning.

Eerste verdieping:
Eigen entree met tochtportaal. Ruime hal met toegang tot alle vertrekken. De hal is voorzien van een kachel. Aan de voorzijde van de woning is de eerste slaapkamer gesitueerd. Hier is de mogelijkheid om een tweede slaapkamer te creeren. Aangrenzend de ruime doorzonwoonkamer met een sfeervolle erker. De erker kijkt op de groene Churchill-laan. De eetkamer is in het verlengde van de woonkamer aan de achterzijde van het appartement gelegen. Naast de eetkamer bevindt zich de keuken die voorzien is van gasfornuis, koel-vriescombinatie. Hier is tevens de aansluiting voor de wasmachine gesitueerd. Vanuit zowel de keuken als de eetkamer bereikt u het balkon, voorzien van een handige kast met uitzicht over de groene tuinen. Openslaande deuren verschaffen de toegang vanuit de eetkamer.

De master bedroom is tevens aan de achterzijde van de woning gelegen en beschikt over een handige inbouwkast. Centraal in het midden bevindt zich de badkamer, voorzien van een douche, een wastafel met meubel en toilet. De badkamer is tevens vanuit de hal toegankelijk.

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht van ca. 98m² (NEN2580-meetrapport aanwezig)
- Sfeervol en licht appartement in de geliefde Rivierenbuurt
- Twee slaapkamers en mogelijkheid tot realiseren derde slaapkamer
- Karakteristieke erker
- Gemeentelijk monument
- Gezonde en actieve Vereniging van Eigenaren met 40 leden
- Professionele beheerder
- MJOP aanwezig
- Servicekosten €435,- per maand waarvan €265,- voorschot stookkosten
- Recht van erfpacht: Huidige tijdvak (1 juli 2018 t/m 31 december 2048) afgekocht
- Overstap eeuwigdurende erfpacht vastgelegd bij notaris. Jaarcanon per 01-01-2049: €1755,68 exclusief inflatie
- Parkeren via vergunningsstelsel. Bron: Parkeren en Verkeer gemeente Amsterdam
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens