Amsterdam

Amsterdam – Cliostraat 71-2

Cliostraat 71-2

€ 1.950,- P.M.
|
OPPERVLAKTE:
105 m2
|
AANTAL KAMERS:
3
Share

Cliostraat 71-II, 1077 KE te Amsterdam. Zeer licht en sfeervol driekamerappartement(ca. 105m²) gelegen op de tweede verdieping met een balkon gelegen op het zuiden. Het appartement is gelegen in de Beethovenbuurt in Amsterdam Oud-Zuid, nabij het WTC, Beatrixpark en de uitvalswegen. Het appartement is zeer…

Cliostraat 71-II, 1077 KE te Amsterdam.
Zeer licht en sfeervol driekamerappartement(ca. 105m²) gelegen op de tweede verdieping met een balkon gelegen op het zuiden. Het appartement is gelegen in de Beethovenbuurt in Amsterdam Oud-Zuid, nabij het WTC, Beatrixpark en de uitvalswegen. Het appartement is zeer praktisch ingedeeld en bevindt zich in een zeer goede staat.

Het appartement maakt onderdeel uit van het complex De Muzenhof, gelegen aan de Beethovenstraat, Cliostraat en de Stadionweg. In de Beethovenstraat zijn diverse winkels, gezellige cafés en restaurants.

Het complex is met de auto en per openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Op de Beethovenstraat en de Stadionweg zijn diverse haltes voor de tram en bus. Het N.S. Station Zuid/WTC is op vijf minuten loopafstand gelegen. Momenteel is voor deze buurt geen wachttijd voor een parkeervergunning.

Indeling:
Tweede verdieping:
Eigen entree. Ruime hal. Riante en erg lichte woonkamer van voor naar achterzijde. Aan de achterzijde is er toegang tot het balkon op het zuiden. De keuken is gelegen aan de achterzijde en is voorzien van 4-pits gasfornuis, vaatwasser, oven, koelkast en vriezer. Eerste slaapkamer is gelegen aan de voorzijde. De tweede en tevens ruimere slaapkamer is gelegen aan de achterzijde. Badkamer voorzien van ligbad met douche, dubbele wastafel en designradiator is zowel vanuit de masterbedroom, als vanaf de hal bereikbaar.

Cliostraat:
De Muze van de geschiedenis (Griekse Mythologie)

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht van ca. 105m²
– Maandelijkse bijdrage €168,57 inclusief stookkosten en warm water
– Balkon gelegen op het zuiden
– Twee slaapkamers
– Blokverwarming
– Niet geschikt voor woningdelers
– Parkeren via vergunningstelsel
– Oplevering per direct

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens