Amsterdam

Amsterdam – Columbusplein 12-3

Columbusplein 12-3

€ 750.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
96 m2
|
AANTAL KAMERS:
5
Share

Columbusplein 12-3, 1057 TZ Amsterdam Midden in het populaire Amsterdam West, aan het gezellige Columbusplein, bieden wij deze heerlijke dubbele bovenwoning (ca. 96m²) aan! Het appartement is verdeeld over twee verdiepingen en beschikt over een ruime living met open keuken, vier goed bemeten slaapkamers, twee…

Columbusplein 12-3, 1057 TZ Amsterdam

Midden in het populaire Amsterdam West, aan het gezellige Columbusplein, bieden wij deze heerlijke dubbele bovenwoning (ca. 96m²) aan! Het appartement is verdeeld over twee verdiepingen en beschikt over een ruime living met open keuken, vier goed bemeten slaapkamers, twee badkamers, een balkon en een bijzonder ruim en zonnig dakterras. Het is heerlijk en rustig wonen aan het Columbusplein met alle gemakken en gezelligheid die de buurt te bieden heeft, op een steenworp afstand gelegen!

Locatie & Bereikbaarheid:
De woning is gelegen aan het Columbusplein in Amsterdam West. Op de Jan Pieter Heijestraat vindt u vele voorzieningen zoals winkels en veel gezellige café's. Leuke restaurants en cafés zoals Bartack met een heerlijk terras vindt u op het Postjesweg maar ook de Biertuin en Café Zurich zijn op loop/fietsafstand. De culturele hotspot 'De Hallen' (met oa. bioscoop, foodhallen, bibliotheek en The Breakfast Club) is op 5 minuten fietsen. Voor dagelijkse boodschappen kunt u terecht op de Jan Pieter Heijestraat, Kinkerstraat, Postjesweg of de Jan Evertsenstraat. Een rondje hardlopen doet u in het Vondelpark of Rembrandtpark om de hoek. Het Columbusplein is een rustig stukje Amsterdam met alleen bestemmingsverkeer. Er is een goede aansluiting op de Ringweg A-10, middels de S105 en S106, alsmede de A-2 en A-4. Tevens is de woning goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Indeling:
Zeer nette en goed onderhouden gemeenschappelijk entree.

Tweede verdieping:
Entree, trap naar de derde verdieping.

Derde verdieping:
Overloop, hal met toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde van het appartement, de woonkamer met open keuken voorzien van een vaatwasser, spoelbak, oven en gasfornuis. Het woonkamergedeelte beschikt over een sfeervolle authentieke schouw en bijzonder grote raampartijen met weids uitzicht over het plein. Aan de achterzijde, twee goed bemeten slaapkamers met beide toegang tot het ruime balkon, gelegen aan de rustige binnentuin. De badkamer is centraal op de verdieping gelegen en beschikt over een douche, toilet en wastafel.

Vierde verdieping:
De dakramen bieden de overloop bijzonder veel lichtinval. Aan de voorzijde, de hoofdslaapkamer met een hoog plafond tot in de nok voorzien van dakramen. Deze ruimte beschikt tevens over een vide, perfect voor het plaatsen van een bed waardoor de kamer lekker ruim blijft aanvoelen. Aangrenzend aan deze slaapkamer, een tweede recent gerenoveerde badkamer voorzien van een ruime inloopdouche, toilet, wastafel met meubel en de benodigde aansluiting voor een wasmachine. Boven de badkamer is nog extra bergruimte gecreëerd. Een vierde ruime slaapkamer is aan de achterzijde gelegen. Via de overloop bereikt u het riante dakterras, gelegen op het oosten.

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht 95,50m² (NEN 2580 rapport aanwezig)
- Nieuwe badkamer (2020)
- Volledig voorzien van dubbel glas en nieuwe kozijnen (2021)
- Vier riante slaapkamers
- Twee badkamers
- Zonnig dakterras van ca. 23m² (NEN 2580 rapport aanwezig)
- Ruim balkon
- Prachtige houten vloer, recent geschuurd en gelakt
- Energielabel C
- VvE bestaande uit 4 leden, professioneel beheerd
- Servicekosten € 170,- per maand
- Erfpacht eeuwigdurend afgekocht
- Woningdelersvergunning aanwezig
- Projectnotaris Mol
- Oplevering in overleg, kan snel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger in-schakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kun-nen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens