Amsterdam

Amsterdam – Cornelis Anthoniszstraat 68Hs

Cornelis Anthoniszstraat 68Hs

€ 725.000 K.K.
|
OPPERVLAKTE:
67 m2
|
AANTAL KAMERS:
2
Share

Cornelis Anthoniszstraat 68-Hs, 1071VX Amsterdam. Op één van de meest gewilde locaties in Amsterdam Zuid, in een rustige straat ligt dit heerlijke begane grond appartement (ca. 68m²) met een royale tuin (ca. 24m²) op het zonnige zuiden. Het appartement verkeert in uitstekende staat en is…

Cornelis Anthoniszstraat 68-Hs, 1071VX Amsterdam.

Op één van de meest gewilde locaties in Amsterdam Zuid, in een rustige straat ligt dit heerlijke begane grond appartement (ca. 68m²) met een royale tuin (ca. 24m²) op het zonnige zuiden. Het appartement verkeert in uitstekende staat en is gelegen op eigen grond!

Locatie/bereikbaarheid:
Op loopafstand bevinden zich de Beethovenstraat, het Museumplein, Van Baerlestraat, de Roelof Hartsstraat, de altijd gezellige Albert Cuypmarkt en vele gezellige winkels, restaurants en cafés. Het openbaar vervoer is uitstekend te bereiken. Binnen 5 minuten bent u met de fiets bij de Zuid-as of met de auto op de ring A10 en de A2.

Indeling:
Entree. Bij binnenkomst treft u de hal, de hal biedt toegang tot alle vertrekken. Aan de linkerzijde bevindt zich de slaapkamer. De lichte slaapkamer geeft toegang tot een royale inloopkast en de badkamer. De luxe badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, een ruime inloopdouche met een moderne schouderdouche. In de hal bevindt zich een separaat toilet en er is tevens een inbouwkast met de benodigde aansluitingen voor de wasmachine en droger. De open keuken en woonkamer bevinden zich aan de achterzijde van de woning. De keuken is gloednieuw en is van alle gemakken voorzien. Denk hierbij aan een prachtig keukeneiland met bar, inductie kookplaat, Quooker en combi-oven. De gehele woning is voorzien van een houten visgraat vloer.

De tuin van maar liefst 24m² is gelegen op het zonnige zuiden en is vanuit de woonkamer te bereiken.

Cornelis Anthoniszstraat:
Schilder, graveur en cartograaf (1500-na-1559). Bekend door zijn plattegronden van Amsterdam. In 1536 vervaardigde hij een geschilderde kaart; zijn uitvoerige hout snede dateert uit 1544.

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht van ca. 68 m² (NEN2580 Meetrapport aanwezig)
- Tuin van ca. 24m² op het zuiden
- Fantastische locatie op loopafstand van het Museumplein en het Vondelpark
- Kleine maar actieve VVE bestaande uit 5 leden
- Woning is gelegen op eigen grond, dus géén recht van erfpacht
- Oplevering in overleg, kan snel.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens